Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инаку никој не ја спомна храброста на Роџерс, на ваков натпревар да му даде шанса на 20 годишно дете, а не на Сисоко.
.
Исто и храброста да го стаи Ален![]()
Ален не изигра лошо, освен промашувањето секако, а инаку знаев дека ме чека реплика од овој тип.....и тоа погоди од кој?![]()
Сеа ми текна нешто уствари. На почетокот на прошлата сезона, ја и некои ја застапувавме тезата дека Ален и Хендо не треба заедно да играат, а некои дека Ален и Лукас не треба заедно да играат. Викендов Ален и со Хендо и со Лукас играше![]()
Сеа ми текна нешто уствари. На почетокот на прошлата сезона, ја и некои ја застапувавме тезата дека Ален и Хендо не треба заедно да играат, а некои дека Ален и Лукас не треба заедно да играат. Викендов Ален и со Хендо и со Лукас играше![]()
Имаше. Знаеш како сум сигурен? Ја ја застапував таа теоријаНе не. Прв кој ја постави теоријата дека Ален и Лукас не треба да играат во ист тим беше @steve-g, после некое време и јас се сложив со него, а за Хендо немаше таква работа.
И да спасил 3 гола тоа промашување му поништува све..чиста победа ни скина 1-3 во 60-та минута..
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 13:42 ---
Тоа значи дека сите тројца не треба да играат![]()
Имаше. Знаеш како сум сигурен? Ја ја застапував таа теорија![]()
Никој не вика дека не е така, ама јбг се случува, ете Руни уште почиста шанса промаши вчера па?
Ти со човек кој ми делува ко да ќе им праи prank calls на Ален, Аспас, Роџерс или Паско у 4 саат сабајле. Можам многу добро да си го замислам тоа.А кој спомна дека некој нудел 8м за Ален летово,али Роџерс не го пуштил?
Ти со човек кој ми делува ко да ќе им праи prank calls на Ален, Аспас, Роџерс или Паско у 4 саат сабајле. Можам многу добро да си го замислам тоа.
Роџо има ќерка такада добра идеја ми даде![]()
Успат земи го и телефонот на Керол.
(више кога се јавуваш)![]()
Па ја ќе го барам, ваљда нема ти да му вртиш у 3 саатот ноќно време и да му дишеш у слушалица.Кој ќе го бара тој,којзнае у која биртија е залежан![]()