Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Признај дека не ти се идеше, само отиде проади шалот :D
Не, не, отидов ради друштвото, шалот беше поводот, не причината. И на крај никој не дојде .!.

Не, не, отидов ради друштвото, шалот беше поводот, не причината. И на крај никој не дојде .!.

Ауууу....испаѓа дека не сум сакал да отидам да гледам. Колку работа ми излезе, да знаеш како би менувал нервозата од утакмицата со нервозата и напорот на работа(n)

Ауууу....испаѓа дека не сум сакал да отидам да гледам. Колку работа ми излезе, да знаеш како би менувал нервозата од утакмицата со нервозата и напорот на работа(n)
Уживај бе па и ти, знаев дека нема да дојдеш, пиша пред утакмицата :)

Зимата го земеме Вил Хјуз, миленикот на Скаузер :D:D

Се си мислам дека и Мика Рчардс ќе заврши кај нас.

Уште Ешли Вилијамс и Скаузерот конечно ќе има мирна глава.

Ако сакате да играте ефективна 3-5-2 формација како Јуве, ви требаат животињи како Погба и Видал да трчаат нон стоп по теренот, а не Жерард и Лукас да се влечат наоколу.
Иако, не знам зошто во ПЛ би играле 3-5-2, но Роџерс знае.

Да се надоврзам на тебе, плус во оваа формација крилните бекови треба да бидат еднакво добри, како во фаза на одбрана, така и во напад, кај нас освен Џонсон, и ептен малку Енрика и Сисоко, другите бекови, се офанзивно неефективни.

Ke dade li nekoj lista na clenovi sto bile vo Irish pub? :)
Ја бев, друг не видов. И Дивајдерот изгледа бил според тоа што пиша тука, али не потврдувам пошто не се видовме :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom