RickyLFC9
Модератор
Не, не, отидов ради друштвото, шалот беше поводот, не причината. И на крај никој не дојде .!.Признај дека не ти се идеше, само отиде проади шалот![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, не, отидов ради друштвото, шалот беше поводот, не причината. И на крај никој не дојде .!.Признај дека не ти се идеше, само отиде проади шалот![]()
Не, не, отидов ради друштвото, шалот беше поводот, не причината. И на крај никој не дојде .!.
Уживај бе па и ти, знаев дека нема да дојдеш, пиша пред утакмицатаАуууу....испаѓа дека не сум сакал да отидам да гледам. Колку работа ми излезе, да знаеш како би менувал нервозата од утакмицата со нервозата и напорот на работа![]()
Ако сакате да играте ефективна 3-5-2 формација како Јуве, ви требаат животињи како Погба и Видал да трчаат нон стоп по теренот, а не Жерард и Лукас да се влечат наоколу.
Иако, не знам зошто во ПЛ би играле 3-5-2, но Роџерс знае.
Ја бев, друг не видов. И Дивајдерот изгледа бил според тоа што пиша тука, али не потврдувам пошто не се видовмеKe dade li nekoj lista na clenovi sto bile vo Irish pub?![]()
Али дуксер сакавАбе Рики бе, го доби шалот![]()
Али дуксер сакав![]()
Сакам да бидам Пеџа за да одам во ноќни клубовиРики кога ќе порасне, сака да биде д_коп, за да лапа гага дуксери!