Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ama arno ja izvadi onaa koga mu ja srokaa pd pet metri shashamrski.

Ako, ako, sea da gi zdrobime na Emirates bi bilo top.

Any predictions za Mancity so Chelsea?

Najarno nereseno,, a?

Најбитно од утакмицава е што во второ полувреме дадовме два гола и имавме две пречки. Функционираат и во второ.

E vreme e, vreme e, jas spichkav ovie cetiri dena eden kup rabota....uste kup mi ostanue, ama ako ti kazam zifra za zarabotka na gaz ke padnes. Zatoa, deca, ucete, za da ne placete bez pari koa gjomiti ke porasnete....

Hehehehe

Денеска изигравме за мили убајни шо би рекол Колозов. Шанси, прекрасни голчиња, одбраната перфектна, средината исто така, освен тој глуп пенал (незнам кај виде тој помошникот, му ебам фризурата како крава да го лижел :) ). Е сега некако да ги искозгаме Арсенал, и да сме на врвот на табелата по 10 бода, ќе биди феноменално....
Малку по малку Роџерс го прави она што го зацрта пред година и нешто и на кое многу му се смееа, и велеа дека е просек од тренер, а сега тврдат како бил голем стручњак, ама треба уште ужасно многу работа, сепак после подолго време мислам дека сме на правиот колосек, но пак ќе речам, треба уште многу за да врати Ливерпул каде припаѓа.

Денеска изигравме за мили убајни шо би рекол Колозов. Шанси, прекрасни голчиња, одбраната перфектна, средината исто така, освен тој глуп пенал (незнам кај виде тој помошникот, му ебам фризурата како крава да го лижел :) ). Е сега некако да ги искозгаме Арсенал, и да сме на врвот на табелата по 10 бода, ќе биди феноменално....
Малку по малку Роџерс го прави она што го зацрта пред година и нешто и на кое многу му се смееа, и велеа дека е просек од тренер, а сега тврдат како бил голем стручњак, ама треба уште ужасно многу работа, сепак после подолго време мислам дека сме на правиот колосек, но пак ќе речам, треба уште многу за да врати Ливерпул каде припаѓа.
Мислиш десет кола?

Ливерпул е топ, имајќи предвид лани-преклани какви бевме килавендри никакви.
Но, да, далеку е од тоа кое треба да биде и каков треба да биде.
роџо некако успева, со повторни мали кискарски одлуки кои засега не влијаат на табеларниот приказ, а во прилог оди и формата и начинот на одвивање на нештата во лигата. Сепак, ќе речам, не е лошо, но може далеку подобро. Уште, ќе повторам, ме боли не толку поразот од Саутемптон (боли море, како не), колку нерешените два со Свонси и Њукасл.
Таквите игриви заебанции не смееме да си ги дозволиме. Засега ни оди во прилог односот и киксевите на другите тимови од врвот. Но, полека и тие со работа ја креваат формата и начинот на игра.
Мораме и ние, многу посериозно, многу поубоито, многу поарно и од она денес. Посебно дома, а посебно на гости со лоши екипи,. Со добрите имаат мотив, треба стратегија и упоритост, Со лошите или полошите објективно од нас мора до крај, нож до коска, со бајонет, до крај, до мизерни посрамувања на противникот. Нема комотно водство. Има да се гази, до крај, а каде се може и понижување до смрт.

YNWA

П.С. капнав бе, мајкуму, да не има некој дактилограф меѓу вас?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom