Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Oti da odime tаmu koga vo OrKideja mozeme da zapalime kako onoj sto peese: запалииииќуу пола зграааад на македонскиот идол!??!!

Башка таму никој не гарантуе дека баш Ливерпул ќе го даат....ќе се најде некое скопско-центарско педерче со залижаните му другари и ќе бара некој тенис или шознам некој пинг понг или пикадо.
--- надополнето: 18 октомври 2013 во 16:47 ---
Него...Утре во 15 до еден или во дванајсе и четиријсеипет??

Дечки извините на досадба ама зошто не одите на сигурно и да одите во Мондано (позади ЈБТ) каде што има и дрим бокс и макс тв и е спортски кафич и да викате и да навивате никој не се буни :D
Пошто кафана е за мужи! И жени кога има, пак е за мужи! Пошто жените у кафаните припаѓаат на мужите! Кој пие ракија у кафич? Не, у кафич идат жени шо пијат вотка. Ќе идеш у кафана, ако ти губи тимот ќе тажиш со ракија, ако води ќе славиш со ракија. Колку пати си видел педер у кафана, а колку пати педер у кафич? Exactly.

:icon_mrgr:

Утре да се игра машки од 1 минута и да се оди на победа!!! Променливата форма на Њукасл да се искористи максимално

Пошто кафана е за мужи! И жени кога има, пак е за мужи! Пошто жените у кафаните припаѓаат на мужите! Кој пие ракија у кафич? Не, у кафич идат жени шо пијат вотка. Ќе идеш у кафана, ако ти губи тимот ќе тажиш со ракија, ако води ќе славиш со ракија. Колку пати си видел педер у кафана, а колку пати педер у кафич? Exactly.

:icon_mrgr:

Ако станеш познат еден ден мораш некаде цитатов да го направиш вечен, и тебе тинејџери да те постираат по фб како Балашевиќ :icon_mrgr:

Ако станеш познат еден ден мораш некаде цитатов да го направиш вечен, и тебе тинејџери да те постираат по фб како Балашевиќ :icon_mrgr:

Тој кутриот, самиот вгаз незнај да се дупни, познат да станел :tapp:

дечки, можеби за многу брзо ќе бидам банниран од форумов, сакам да ве поздравам и да ви кажам дека ми беше чест шо можев да споделам мислења тука со вас и ако не во живо, барем овде да се подружиме. се надевам дека еден ден ќе можиме заедно да седниме и да мавниме по една скара и ракииче.
ако наистина ме банираат, неам намера повеќе да се вклучувам тука, иако банот ќе ми истечи по некое време, пошто форумов не е за сите изгеда.
позз

дечки, можеби за многу брзо ќе бидам банниран од форумов, сакам да ве поздравам и да ви кажам дека ми беше чест шо можев да споделам мислења тука со вас и ако не во живо, барем овде да се подружиме. се надевам дека еден ден ќе можиме заедно да седниме и да мавниме по една скара и ракииче.
ако наистина ме банираат, неам намера повеќе да се вклучувам тука, иако банот ќе ми истечи по некое време, пошто форумов не е за сите изгеда.
позз
Аман бе, што стори?

Looks like Lucas won't be involved against Newcastle, it's understood that his wife has tonight gone into labour.

Enrique also looks like he won't be involved as he had a small surgery during the international break to fix a long-standing probelm.

Rodgers talked about Enrique carrying an injury, believed to be a thigh problem, a while back. He would have had the small surgery earlier but, with Cissokho getting injured, it was put on hold and Enrique wanted to continue playing.

добив некои опоемни во темата кај пешковците, па ме напиздија и така...
Бевме расистички клуб едно време, па се поправивме. Ако те банираат и тебе и Дивајдерот, ќе станеме анти-педерски фан клуб у ваша чест :D

от не спиеш дете?
сеа се прибра од скитање, а?
признај! :D
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 06:47 ---
Бевме расистички клуб едно време, па се поправивме. Ако те банираат и тебе и Дивајдерот, ќе станеме анти-педерски фан клуб у ваша чест :D
шо да праам? ме потсеќаат на геј... ова де, на манчестер :D
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 06:48 ---
Која е таа тема за педери кај што ве банираат сите??
остај, не прашувај. сакаш и тебе да те банираат?

пс. изгеда ја спасив гз :D

от не спиеш дете?
сеа се прибра од скитање, а?
признај! :D
Никако бе. Иам проблеми со спиење. Завчера у 11 легнав у 2 станав и на тие 3 саати спиење останав цел ден. Синоќа од 1 до 6 спиев. Тешка адаптација, јебига...

Никако бе. Иам проблеми со спиење. Завчера у 11 легнав у 2 станав и на тие 3 саати спиење останав цел ден. Синоќа од 1 до 6 спиев. Тешка адаптација, јебига...
адаптација на шо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom