Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Суарез цело време со истата фаца и горе и од ланската на официјалната шо стоеше:

luis_suarez_5140b4e511baf936314884.jpg

Викендов Кристал П. мора да ги згазиме за да се искачиме на прво место евентуално да се изедначиме со Арсенал.
Очекувам кикс (пораз или нерешено) на Арсенал на гости кај ВБА мада Топџиите имат одличен ран....

Озил и Ремзи им се како на дроги.

http://www.thisisanfield.com/2013/10/jose-enrique-weak-link-ever-improving-liverpool/

Аман од вакви незналици.

Да го критикуваш Енрике околу офанзивните грешки или потези што ги праи ОК немам забелешка али да кажеш дека незнае да игра дефанзива е тогаш си на тешки дроги.
Па уште вика дека е подобра опцијата Џонсон да игра лево а ВИЗДОМ десно.:pos:
Класична британска будала.

Откако Виздом остана единствениот здрав десен бек у составот, Роџерс дури се одлучи да ја промени стандардната формација шо ја практикува со векови.

Ете толку е дрво :ROFLMAO:

Или новите засилувања Шкртел и Сако играат во одлична форма па не вреди ни еден од нив да седи на клупа.

Најавувам присуство за утакмицата со Њукасл уште отсега. Има сите да дојдите оти ќе ве скинам :D
Пред се ова важи за Скаузерот, оти уште малку за кум ќе ме побара, а уште лично се немаме запознаено :D :D

не ми иде некако дискусијава без дивајдеров :( без навреда кон другите, ама никој нема таков сочен речник ко него. :D
Peja989 неможиш некако да делуваш помилување на добие, со бан само на тема?

Или добива бан само на тема или на цел форум. Во случајов, заслужил на цел форум. Мутно е без него ама тоа е (n)

Абе ,незнаеш што значи зборот CV очигледно, ова е амерички начин и тие се кажуваат на јавноста,го презентираат максимално човекот за и таквите скептици како тебе да застанат позади него. А пошто викаш дека нема да навиваш за Ливерпул док е Роџерс тука е ,тоа е дно дна. Значи ти не навиваш за тим туку за поединци.. Навивај пример за Ибрахимович и автоматски за Ајакс,Јуве,Интер,Барса,Милан ..(продолжува) и топ ќе ти биде.Вакви сончогледи од навивачи не ни требаат во фан клубов. позз

Сум го бранел Роџерс на почеток :pos: Па и уште сум се закачил со Malcolm van den Сабаховић :D:)

Боже боже..
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 01:27 ---
Тељо, Сигурдсон,Красич ... ми се допаѓа , Роџо ќе изненади изгледа:)

Е ќе се убијам:pos:
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 01:29 ---
Манџукич прв стрелец на Динамо ,прв стрелец во Волзбург, сега со 3 гола е меѓу првите на ЕП .. Кариерата му иде нагоре..човекот има знаење само треба некој паметен да го донесе ако ништо друго барем за замена и за Купови..али во ЛФЦ малце паметни има изгледа..

Еее бистроќа сум покажал и пред 2 години:)

Скаузерот оптимистот и Роџерсоид... е тоа ти е Оксиморон (не е ова навреда у случај да не знаеш шо е, термин е :D)

Алан го лапнавме изгледа.. Значи 3-ката ќе биде Лукас,Џерард,Алан..Ајде уште едно крилце и да завршиме работа.
Спиро,Адам ќе се пакуваат..а богами и Керол..

Почна да ми се допаѓа многу Роџо изгледа знае што сака човекот,не бил тутуле бале..

Аууууу колку боли ова:oops:
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 01:53 ---
Скаузерот оптимистот и Роџерсоид... е тоа ти е Оксиморон (не е ова навреда у случај да не знаеш шо е, термин е :D)

Е ова е навреда:)

Ало стратези, дај бе не го пушете курот и бидете среќни што еден летен преоден рок не е продаден стандарден првотимец, ебаве копуците.......ќе го пушите курот ако некако направиме изненадување и бидне нешто од тимов, ќе бришете мислења низ темава......!!!

Хахахахааааааааха:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom