Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Таа сезона изгледав помалку натпревари на Ливерпул од било која друга само поради ова копиле лево. Не сакав да си трошам интернет за да гледам мизерија, до толку беше лоша работата.
Ја сите ги изгледав! На стрим! Со 10 гига лимит! На компјутер со 512 гига рам и 1.8 ghz! Треба награда за најдобар фан да ми дадат, овој на клупата, Џо Кол, Конческо и Полсен толку време да ги трпиш...богами сам себе ќе се прогласам :D

Ја сите ги изгледав! На стрим! Со 10 гига лимит! На компјутер со 512 гига рам и 1.8 ghz! Треба награда за најдобар фан да ми дадат, овој на клупата, Џо Кол, Конческо и Полсен толку време да ги трпиш...богами сам себе ќе се прогласам :D

Јас од последното коло со Свонси 2011/2012 немам испуштено лигашки натпревар (немав испуштено било каков натпревар, ама се успав летово на 2 пријателски што да правам :D )

Ходсон имаше блесоци пример со Вест Хем,Вила,Челзи,Наполи али човекот немаше срце да води голем клуб,премногу ги респектираше останатите и беше задоволен со нерешено во било кое време..Имаше и доста несреќни натпревари Арсенал,Манчестер,купот,Вулверхемптон..

Сезоната т.е полусезоната му беше слична како и онаа ланската на Роџерс само што на тогаш новите газди не им беше по ќеф Рој и не му веруваа со пари па затоа го донесоа Далглиш.

Ходсон имаше блесоци пример со Вест Хем,Вила,Челзи,Наполи али човекот немаше срце да води голем клуб,премногу ги респектираше останатите и беше задоволен со нерешено во било кое време..Имаше и доста несреќни натпревари Арсенал,Манчестер,купот,Вулверхемптон..

Сезоната т.е полусезоната му беше слична како и онаа ланската на Роџерс само што на тогаш новите газди не им беше по ќеф Рој и не му веруваа со пари па затоа го донесоа Далглиш.

Очекував од тебе да го споредуваш Рој со Роџерс :D, ама од кога дојде Бренди тимот има супер игра, со пасови, што не е случај со другите двајца. И да Хоџсон е најлошото нешто што му се случило на Ливерпул во поновата историја.

pa-photos_t_joe-cole-milan-jovanovic-danny-wilson-liverpool-signings-photos-2807f.jpg

- We came here to fuck bitches...

Ако ми најде некој слика од Рој, Кончески и Полсен заедно пиво ќе го частам :P

Ве молам, најсериозно ве замолувам да не правите споредба Хоџсон со Роџерс. Не дека овој првата сезона му беше сјајна. Едноставно на Хоџсон најголем успех му беше финале во ЛЕ со Фулам а активен тренер е повеќе од 20 години......

МИ-ЗЕ-РИ-ЈА

Единствено нешто за што ќе му бидам благодарен е тоа што под негова палка Лукас стана ѕверотиња. Исто така продолжи под Далглиш, сега и под Роџерс.

Све ми се чини дека у понеделник Иљори ќе игра десен бек против брзине тркала на Свонси. Чим е толку брз добро би било ваљда.

Од сликите на тренингот и благодарение на мркерите е очигледно дека составот ке биде

Аспас
Кутињо Мозес
Хендо Џерард
Лукас
Енрике Агер Шкртко Виздом
Aуимове

И бидејќи е енигма дали ке биде фит Стариќ мислам дека можно е да компетитивниот конкурент на Хоџсон не изненади со во најмала рака ротација на Аспас со Мозес. Еве нешто слично и напомена на пресот.
"Like a lot of our attacking players, they are flexible, have good tactical intelligence and are comfortable to play in two or three positions.
"When he was a young player, he was the No.9 so he can play in the central striking role or can move. In any one of those top four positions, he's comfortable."

да не правите споредба Хоџсон со Роџерс. Не дека овој првата сезона му беше сјајна. Едноставно на Хоџсон најголем успех му беше финале во ЛЕ со Фулам а активен тренер е повеќе од 20 години......

Не ги споредувам како тренери во глобала не се знае уште Брендан како ќе испадне само правам споредба на полусезоната што ја имале пошто Рој имаше само толку време.
А нивните први полусезони се многу многу многу слични.

Иначе Ходсон има зимано титули пример со Малмо 5 пати по ред ја земал домашната лига...2 пати бил у финале на Уефа..Со Копенхаген исто има зимано титули,купови итн али сите овие неможе да се споредат со пример титули во ПЛ или слично.
Типот е селектор на Англија..

Брендан е млад и уште недокажан ако им ги споредиме сезоните на Ходсон кога имал 40 години Брендан сега на 40 години тогаш Ходсон испаѓа Мурињо за нашиов но, овој почнал од слаба лига па се издигнал и стигнал преку Интер до ПЛ а овој почнал одма од Англиска Лига што му е ќар па ќе видиме дали ќе напредува со годините..

Епа луѓе, ќе мора да ги тепаме Свонси ако сакаме да останеме прво.

Епа луѓе, ќе мора да ги тепаме Свонси ако сакаме да останеме прво.

Добро зошто е важно кое место сме? 4то коло е бре, полека малку не е 24-5 па да прајме математики. Сега само е важно да збираме бодови. Табелата до кај 18-19то коло не е вредна да се гледа, има уште 35 утакмици, незнам зошто прајш математики.

Добро зошто е важно кое место сме? 4то коло е бре, полека малку не е 24-5 па да прајме математики. Сега само е важно да збираме бодови. Табелата до кај 18-19то коло не е вредна да се гледа, има уште 35 утакмици, незнам зошто прајш математики.
Сакам да го одложиме симнувањето од првото место колку што може повеќе, тоа ми е единствената математика :P

Абе што е финтава со тоа сензорите за гол во ПЛ??

Гледам на Арсенал т.е на Сандрленд им поништиле чист гол и покрај таа технологија??
Поента ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom