Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Едноставно не верувам ама баш ништо за Мата..... Нема шанса Мурињо да го дозволи тоа.

За Шкртел јас сеуште се чудам!

Не ми се верува и мене, ама еве челзијашите што стално ни гостуваат во подфорумов можат да споделат ако има некоја шпекулација од нивни извор :)

Да не ви кршам филм, ама Мурињо милион пати нагласи дека Мата е важен играч за Челзи и дека нема намера да го продава.
Е сега англиските гомно медиуми, од секој детаљ правеа настан. Мата не играл против Баерн, бил спремен да го напушти клубот. И слично.
А, Мата секогаш на почетокот од сезоната, е слабо физички спремен, т.е исцрпен е, затоа што две години игра константно фудбал. И лани беше одмаран некаде до средината на септември, всушност беше поштедуван за разлика од другите играчи.

Iskreno, Mata ne go obozavam. Nemam protiv da dojde, ama ne mi e omilen. Ni Mozes ne mi bese ama ajde, nek se ugode :) se nadevam ke ispadne ko so G Johnson :)
Ni treba uste eden playmaker definitivno sto znae I gol da dade. Dali bil Mata ili nekoj drug, potreben ni e.
Zal mi e Skrtel ako si odi. Praese greski, ama srce na teren ostava.
Najgolemo zasiluvanje ke ni bide Suarez ako ostane. Da, smesno ama tocno. Vo eden moment Suarez bese otpisan od site, a eve uste nekolku saati I ostanuva nas!

Можно е да има интерес од Ливерпул и за двајцата(Ди Мариа,Мата) зашто веќе втора сезона бараме ебано крило а го продадоа и Даунинг кој беше едини на таа позиција.
Ако отиде Борини дефинитивно ќе значи доаѓање на некое некој таков играч од калибарот на Мата.

Едино нз со ситуацијава на Суарез што ќе биде..

Има нешто во воздухот осеќам хаварии ќе се десат денеска:)

Juan Mata has been backed in from 25/1 to 9/1 to join Liverpool today, but the Spaniard remains odds-on (1/8) to stay at Chelsea
Скајспортс

ПСЖ тргнале по Мата. Толку и од минималните шанси да заврши некако магично кај нас. :)

Независно од то со Мата, и те како успешен трансфер период :)

Баш сакам да не изненадат со некој јак трансфер али ништо изгледа..

Абе Мозес ќе ви биде прв избор за десно крило, ќе видите ;)
А за Мата глупости, не си оди.

Баш сакам да не изненадат со некој јак трансфер али ништо изгледа..

Може во последните 5 минути :vozbud: , се мислам сега дали да одам да трчам или да чекам до крајот.
--- надополнето: 2 септември 2013 во 18:13 ---
Абе Мозес ќе ви биде прв избор за десно крило, ќе видите ;)
А за Мата глупости, не си оди.

Па што не сте дале да дојде на позајмица со можност за откуп, нема да влезе во игра ако се врати кај вас.

Па што не сте дале да дојде на позајмица со можност за откуп, нема да влезе во игра ако се врати кај вас.
Епа ќе видиме тоа наредна сезона. Ние мислевме дека и оваа ќе игра почесто ама дојде Вилиан.

Асаиди,Даунинг,Борини,Пачеко а дојде само Мозес..

Мора да има уште некој..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom