Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ладно овде на врвов еј :)
Иначе пак велемајсторот ја доби утакмицава, секоја чест!

Само јас мислам дека Хендерсон беше еден од најдобрите ако не и најдобар ? :cautious:
Стариџ многу ја тупи, го има талентот ама како ви ја кочеше на моменти играта , очекував да ја подаде веднаш брза полуконтра тој чека да му дојде некој за да го дрибла. Инаку со новите засилувања имате шанси и за титула.

РОЏЕРС ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВЕЛЕМАЈСТОРЕЕЕЕЕЕ !!!! РОЏЕРССССССССС ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!

ЛИВЕРПУУУУУУУУУУУУУУУУЛ !!!!!!!!!!! ЛИВЕРПУЛЛЛЛЛЛЛ !!!!!!! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!

Честички, па друг пат ако ви треба играч не е проблем ние за вас ги зимаме не дека на нас ни требаат некои, еве сега и Мојсие ќе ви го даеме и он ќе си гази кај вас.

Redmen on top! Алал вера за утакмицата, само Јаго ебаваше малце (по емин малце појче), другите душата ја остаја на терен. За Стариџ, шо да кажам, нема збор, само себичноста малце да ја намали, и ќе биди world-class. Жерард царуваше, Лукас си ја заврши работата, а одбраната чиста 10ка. Уба атмосфера во Ајриш, и то да се напомени :)

Кутињо најјак. Пишувајте шо сакате, мене најголем кеф ми направи. :love:
Не е се до добрата игра, има и нешто друго.

Кутињо најјак. Пишувајте шо сакате, мене најголем кеф ми направи. :love:
Не е се до добрата игра, има и нешто друго.

Не дека беше на ниво, можеше и подобро да изигра, се гледа дека му фали малце снага, ама си одигра солидно :)

Само сум реален:)
и рече? реален :D :pos:
АУУУУУУУУУУУУУУУ каков старт!!! 3 од 3 во ПЛ, не сме имале од 1994 година!!! кеф!
ајде да почекаме уште 1 ден да видиме кои од сите кои се најавени ќе дојдат и ОДИМЕ НА ТИТУЛА!!! :vozbud:
ова не е ливерпул кој го гледам последниве 7-8 години. ова е НОВ ЛИВЕРПУЛ некој!
утакмицава денеска беше тактички добиена (не дека мојс е претерано добар тренер, ама да го победиш гејчестер е посебно чувство!), изгеда оти роџо напрајл апдејт на самиот себе летово.

Честитки за победата момци, мило ми е за вас. Иначе, никој не спомна ништо на темата за навивачите, фанстастична кореографија, грмеа на стадионот. Секоја чест за нив, конечно и Англија да почне малце со кореографии, доста беше Италија, Германија, па и Турција, такво нешто ко денес фали на англиските стадиони.

Јас сум презадоволен 3 од 3 без примен гол и без Суарез:)

Нема што поише да додадам имаат сега пауза нека одморат нека се уиграат Сако и компанија и со Свонси да видиме и повеќе од 1 гол(се разбира за нас):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom