Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Луѓе оладете бе малку. За голема несреќа повредите неможиме да ги контролираме, ама мора да се соочи секоја екипа, не е оправдување дали имаш повредени, мора да најдиш начин како да се соочиш со нив. Ете кај нас се случи таа несреќа од 1 позиција тројца играчи да имаме во аут, тоа никој неможе да го предвиди, среќа уште е отворен трансфер периодот па сигурно ќе се бара стопер. А внедела Шкртел, јбг одбраната Швајцарско сирење ќе ни биди, Перси ќе не стрела, ама самодовербата ја имаме, 2/2 имаме, го имаме Мињоле кој е прав пантер на голот, во средината вечниот капетан и Лукас, магионичарот Кутињо, а во нападот незапирливиот Стариџ. Ќе биди тешко ама боже мој, еден натпревар е, на Енфилд се игра, ништо не се знае. И не се плашете од замор, имаат 5 дена, професионалци се, уверен сум дека со 100% спремност ќе влезат во натпреварот

Викендов ќе се иде на тоа кој повеќе голови ќе даде. Ако планираме да се потпираме на одбрана... замислете еж, и замислете Роџерс како го ебе ежот. Пошто ако планира ко со Вила да игра, стварно ќе го ебе ежот.

И Scouser88, ова во право е Роџерс со 2-0, тоа е како едно непишано фудбалско правило, дека 2-0 е најопасен резултат во фудбалот.

Е како да оладам бе кога во 3 саати ти се превртува сезоната. После мечот го изгледав и интервјуто кое што ете веќе е искочено на лфц и спиздев. Како да извлечам позитива кога Туре неможе да напушти терен на нозе а го спремаш за најголемото дерби кое е пред врата. Замена негова е во офсајд. И сега пилиштурецот Виздом ке не вади од калта...

А што знам може најмногу влијание моемнтално има Гален. Таков цреп невиден е што ме вади од кожа. Ме иритира тоа што не е независен како играч, што мора некој друг да му ги чешка мадињата и алтанбашот. Само знае назад пас да направи и толку. Никаква улога не обавува на терен. Ниту направил некаков дриблиг, ниту пробив ниту шанси да создава едноставно како вечен тремаш пас позади и чао џаци. Па како не отидов да го ритнам еднаш барем, сам се повреди бе!:mad:

Од грешките се учи. Ова за Виздом најмногу. Значи ако не згреши како ќе научи да биде подобар? Не кревајте паника за ништо. Сетете се само на првата сезона на Хендерсон и направете споредба тогаш и сега. Висдом ги има сите предиспозиции да биде одличен, му треба време.

Од грешките се учи. Ова за Виздом најмногу. Значи ако не згреши како ќе научи да биде подобар? Не кревајте паника за ништо. Сетете се само на првата сезона на Хендерсон и направете споредба тогаш и сега. Висдом ги има сите предиспозиции да биде одличен, му треба време.
Никој нема дека нема да го биде, али ако го играме против manure... тешко нас...

200 пати сум кажал ако треба и пак ќе кажам.. од Виздом,Робинсон,Фланаган,Ајби играч не станува..Едини со предиспозиции од школата се Стерлинг и Кели..другото е гола вода..Сусо е 50-50..

Останатото све ќе заврши како Сперинг.

200 пати сум кажал ако треба и пак ќе кажам.. од Виздом,Робинсон,Фланаган,Ајби играч не станува..Едини со предиспозиции од школата се Стерлинг и Кели..другото е гола вода..Сусо е 50-50..

Останатото све ќе заврши како Сперинг.

Во право си. Ќе станат играчи, ама достојни за екипи од средина на табела, опстанок, или чемпионшип. Недоволно добри за Ливерпул.

Ја пак за Ајб имам добри очекувања... ќе видиме. Кели може да опадне многу по повредата, уште малце и речиси точно година дена топка ќе нема пипнато у компетитивен натпревар. А ова не му е првпат со таква повреда...

Фелаини у Јунајтед за 20м фунти...:facepalm:

Е вакви работи кога ќе видам ми се темни..па зашто бре не понудиме 25м и така 30м имаме у џеб ?!?!?!

Идиоти ,идиоти секаде..

Фелаини у Јунајтед за 20м фунти...:facepalm:

Е вакви работи кога ќе видам ми се темни..па зашто бре не понудиме 25м и така 30м имаме у џеб ?!?!?!

Идиоти ,идиоти секаде..

Верувам дека ти се темнеше исто кога за 20 и нешто РвП отиде во УТД

Верувам дека ти се темнеше исто кога за 20 и нешто РвП отиде во УТД

Точно ,за секој класа играч кој што вреди колку Даунинг и Хендерсон секогаш ќе ми се темни ако не сме заинтересирани..

Бар да испратат понуда да видиме што ќе каже човекот и што ќе каже Евертон како клуб..али не, Мозес и Аспас се приоритетите..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom