Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Еве ви мобилен од Орхидеа

(02) 5204 409
--- надополнето: 14 август 2013 во 01:57 ---
Него озбилно кај точно се наоѓаше Орхидеа?? Еднаш бев ,келнерот не замараше кашкавалче да земеме и од тогаш не сум бил:)

Како со кола да стигнам најбрзо?? Од кај Јаре кафанава да идам низ уличкиве или од друго место?

Ај сите да му титкаме. :D

Аз ште ви кажа дополнитјално заштото в преговори сам баж за тази саботен сутрин да се кара за на морето, обаче заказваите ја Охридејката. Тамка мож и евала без притиснаваине да праиме, страхотно место.

За точна локација Peja989 нека ви објасни, ја изгубен сум малце, мада да идам сам би ја нашол ваљда...

Suarez will stay and may consider to sign new contract
Liverpool ready to pay 30m for Willian

are-you-fucking-kidding-me.gif

На професорот повеќе по желба му е сигурно да го бркаат ајкули во Охридско езеро него ли во Јадранско море.

Gaebam i Suarez i Mirror...i ajkulite vo dojransko, okritcko i prespansko ta i oktopodite na branko od jadransko...

A i Borini da go ebam...i ushte nekolcina...

Uruguayan Journalist Martin Charquero says he Luis Suarez confirmed to him he will not be leaving Liverpool, the support from fans influenced the decision, it is likely he could sign a new deal too.

Немогуче:)

:icon_lol:

За кафаната сеа, ја ќе дојдам само не знам кај е тоа чудо. :icon_lol: Па ако е Пеџа љубезен пошто и он е од Ѓорче да дојдам со него ако може
RickyLFC9
Peja989

Нема проблем. Пиши ми ПП каде сакаш да се чекаме. Јас сум без кола зошто моите се на одмор па ако си во можност, можеме со бајкови да одиме :)
--- надополнето: 14 август 2013 во 08:20 ---
За тие што не знаат каде се наваџа Орхидеја, можеме да се чекаме кај бензинската на Макпетрол во Козле и решена работа :)

И јас доаѓам. Ке ги исконтактирами од фанклубот на фејсбук.

Арсенал :icon_lol:
Ќе го земале Суарез , да де сфаќам , јако е да се игра фифа менаџер :icon_mrgr:

Лиглево останува. Сега за сега, не го менувам ставот дека треба 3 години да биде на трибини и на тренинзи.

Нема проблем. Пиши ми ПП каде сакаш да се чекаме. Јас сум без кола зошто моите се на одмор па ако си во можност, можеме со бајкови да одиме :)
Ја и онака сакав да бајкувам, па ете, ќе бајкуваме заедно до горе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom