Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама мора така да изјави...свесен е оти неможи со сила да си замини, под договор е, а според Гордон Тејлор (шеф на ФА), Суарез НЕМА клаузула во договорот кој му дозволува да си замине за понуда над 40м фунти.
Само да не дојде до забуни се работи за PFA (Professional Footballers' Association), не за FA...![]()
ФА нема ни шо да се меша, не е ова под нејзини ингеренции, само овие можеа да му помогнат, да му помогнат правнички поточно кажано.Грешка![]()
ФА нема ни шо да се меша, не е ова под нејзини ингеренции, само овие можеа да му помогнат, да му помогнат правнички поточно кажано.
Мене повеќе ми е интересна ситуацијата со нашиот Скаузер и неговото мислење за Веле и како тоа ја контролира ситуацијава досеа?
Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4
Ама мора така да изјави...свесен е оти неможи со сила да си замини, под договор е, а според Гордон Тејлор (шеф на ФА), Суарез НЕМА клаузула во договорот кој му дозволува да си замине за понуда над 40м фунти. Ова е една од пореалните негови изјави, не е очаен да замине во Арсенал, а самиот си кажа оти Реал не ни контактирал со него, а ни со Ливерпул, се се сведуало само на неговите изјави оти сака да игра за Реал, и рече оти тешко е да му се речи не на Реал (ова го почитувам, во случај ако замине во Реал никогаш нема да речам лош збор за него). Роџерс и цел Ливерпул мајсторски ја контролира засега ситуацијата, и не ми се верува Арсенал да испрати понуда од 50тина мил фунти, а друг клуб засега не е заинтересиран (само вака да остани уште 23 дена) и мислам добри 70%, Суарез ќе биде играч на Ливерпул и оваа сезона![]()
Најискрено никако неможам да ги разберам фановите на Арсенал кои се надеваат на Суарез.
Он плаче за Реал а они Суарез та Суарез...
Арсенал нема да испрати 50 милиони, оти ќе го добијат за 40. Нема да биди сигурно до 15ти август, но до крајот на август тимот кој ќе го купи Суарез ќе го добие за 40 милиони. Убеден сум дека Суарез (и Руни) ќе го сочинуваат нападот на Арсенал, во наредната сезона. Можеби грешам, остануваат уште 22 дена да видиме.![]()
Suarez: "Now I have the chance, I want to take it.
"A Champions League team (Arsenal) is making a big effort to get me and one always wants to be where they feel comfortable.