Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Добро е што дури и со втор (или комбиниран) состав, во сите пријателски до сега, играме конзистентно и со стил. Сеуште има пропусти но се гледа дека за една година сме напреднале светлосни години, и веќе имаме изградено свој идентитет кога станува збор за начинот на кој играме.

The Uruguay forward will be made to train on his own as punishment for his attitude over the past fortnight following Liverpool's rejection of a £40million plus £1 bid from Arsenal.

Rodgers is furious with Suarez's behaviour and the 26-year-old will have to make a formal, public apology before he will be considered to play for Liverpool again.

The Uruguay forward will be made to train on his own as punishment for his attitude over the past fortnight following Liverpool's rejection of a £40million plus £1 bid from Arsenal.

Rodgers is furious with Suarez's behaviour and the 26-year-old will have to make a formal, public apology before he will be considered to play for Liverpool again.

Нема заебанција со Бренди, само така за зубарот нека му покажат заби. In Brendan we trust. :cuc:

Ај да си прашам и тука, има некоја информација за Агер или слабо?
Гледам нашиве пратиле понуда од 17 милиони, а као демек сте барале над 23.. има нешто точно у ова или само шпекулации? :)

Лошо ја управувате ситуацијата со Суарез, само си ја влошувате позицијата.
После дешавките, интервјуата и изјавите деновиве, Суарез никогаш повеќе нема да заигра за Ливерпул. И тоа другите клубови го знаат и ве става во доста лоша преговарачка позиција.
Требаше да си ќутите, да се исценкате со клубот кој е спремен најмногу да понуди, да го продадете што побрзо за да имае време да го замените пред сезоната да почне.
Не го кажувам ова затоа што би му одговарало на Арсенал, го кажувам затоа што знам како е да се биде во ваква ситуација како клуб чиј најдобар играч сака да си замине по секоја цена. После ова, на крај ќе го изедете стапот.

Ili ke dreme na klupa i nema da igra?!

A be, bespolezi. Ne moze da lae zubloto kako mu prdne na postoecki dogovor. Jebes klauzula koga e samo za da si razgovara.
Ili ke zatne zubalo ili se znajt, Rodzo ke go prati u banja

После дешавките, интервјуата и изјавите деновиве, Суарез никогаш повеќе нема да заигра за Ливерпул. И тоа другите клубови го знаат и ве става во доста лоша преговарачка позиција.
Требаше да си ќутите, да се исценкате со клубот кој е спремен најмногу да понуди, да го продадете што побрзо за да имае време да го замените пред сезоната да почне.
Не го кажувам ова затоа што би му одговарало на Арсенал, го кажувам затоа што знам како е да се биде во ваква ситуација како клуб чиј најдобар играч сака да си замине по секоја цена. После ова, на крај ќе го изедете стапот.

Зошто мислиш дека Суарез нема повторно да заигра за ЛФЦ?

Ај да си прашам и тука, има некоја информација за Агер или слабо?
Гледам нашиве пратиле понуда од 17 милиони, а као демек сте барале над 23.. има нешто точно у ова или само шпекулации? :)
Agger, после Gerrard, е најверниот играч кој го имаме во тимот така да многу не се надевајте... А и нема ништо од наша страна околу него, никакво инфо, ваљда само шпекулации. Плус што и ние бараме централен дефанзивец а не да го продаваме и единсвениот кој ни вреди во моментов...
"If we're talking about loyalty, he was one of the first players that I spoke to when I became the manager. At the time, there were a number of big clubs looking to sign Daniel. But he gave me his word that for as long as I wanted him to be at Liverpool, he would be at Liverpool. He has never swayed from that."

"He has an unswerving commitment to Liverpool which is so refreshing. His loyalty to the club is incredible."
- Brendan Rodgers

Ние сме свесни дека Suarez ќе си оди, но несакаме да го дадеме на тим од PL. А Suarez ако сака да го добие својот трансфер од соништата во Real Madrid, ќе мора малце да се помачи односно да игра на ниво, а тука е и FIFA WC 2014. Има уште 3 години од договорот во кој нема клаузула за откуп, ако се одлучи да тужи само ќе загуби на време и пак нема да го добие својот трансфер ова лето, значи контролата над овој трансфер е во рацете на клубот, барем овој трансфер период.

Запчето го пратиле у ќош а? :) фино, почнавме да заличуваме на клуб, да знаат дека и ние имаме заби :D лајк

Ако нешто добро управуваме, тоа е токму ситуацијата со Суарез. Алал да му е на Роџерс стварно.

In Brendan we trust!
YNWA!!!

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom