Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
А бе уште ли верувате на вакви шпекулации ?

40м и 1 фунта...

Венгер да не е банкарот на Лила ?

Или договорот да не е Суарез + Даунинг (40 за Суарез и 1 за Даунинг :D )

А и ако Суарез ептен сака да си иде Ливерпул треба да прифатат ваква понуда пошто 40м. не е мала сума а и нема некоја друга екипа во моментов што ептен се интересира за него.

Ваше си е како ќе го третирате доколку дојде во Арсенал.
Него ова со пријателскава утре дека одбил да игра,фејк е или озбилно?

Не знам за ова баш ме интересира дали ќе игра.

За првпат Ајре добро ги издриблал со mindfuck. Претходниот пат им кажал дека и да понудат 40 милиони нема да прифатат, па овие понудиле толки у плус една фунта, мислејќи дека толку е клаузулата :sneaky:

"Liverpool owner John W Henry has asked what "they're smoking" at Arsenal after rejecting the Gunners' improved offer of just over £40m for Luis Suarez." Henry tweeted:"What do you think they're smoking over there at Emirates?"

Ги утепа газдава :)))

Не, Роџерс нема да ги пушти Себа и Луис да играат. Рано им било.

Абе ова стварно бил Хенри? :vozbud:
--- надополнето: 24 јули 2013 во 10:20 ---
Леле ја првин мислев заебанција е :pos: ХАхахахахахахаххахахахахаа каков човек еј :D

5yhkjc.jpg

:D

The Reds team in full is: Jones, Johnson, Skrtel, Wisdom, Enrique, Gerrard, Allen, Henderson, Ibe, Sterling, Borini.
Subs: Mignolet, Kelly, Coates, Agger, Flanagan, Spearing, Lucas, Downing, Alberto, Aspas, Suarez, Robinson, Assaidi.

Вакви ко Ајби највише ни требаат. Тера напред типот, не помислува да врати топка назад. Ко од Советски Сојуз у втора светска војна под водство за Сталин, not one step backwards. Браво за тоа, да прават сите исто нема да го гледаме она некреативното на сред утакмици коа губиме 2-0, а нашиве си ја тркалаат топката позади.

Wisdom ѕвер, цела одбрана он ја држеше!

А и Allen беше супер, пресече повеќе топки плус и асистенција, како последен играч од средината... Што велиш ти Scouser88 ? :)

Не се насмеа и не се насмеа ниеднаш Суарез... не ми штима ич ова некако, најверојатно ќе го продадеме, нема никаква волја кај него.

Инаку солидно игравме, али превише себичеа сите до еден. Сите се редат да шутнат ебате... немаше тимска игра.

Се гледа дека не е среќен, барем така мене ми изгледаше ама ме боли кур. Се додека игра како што знае да игра, нека остане.

Не се насмеа и не се насмеа ниеднаш Суарез... не ми штима ич ова некако, најверојатно ќе го продадеме, нема никаква волја кај него.

Инаку солидно игравме, али превише себичеа сите до еден. Сите се редат да шутнат ебате... немаше тимска игра.

Е мене тоа ме загрижува .... по фаца му се глеа дека е зорле тука.

Добар натпревар, нема што. Младиве дечки мора да се потенцираат дека изиграа солидно ( Ајби, Виздом и Стерлинг). А за Суарез, ќе се насмее кога-тогаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom