Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Аспас оле оле.

После утакмицава два коментари се можни.

Зошто даде гол ќе каже „е уште на штирациве гол да не им дадеше, ќе го убиев“ а доколку не дадеше гол „значи на штирациве штом не им даде гол, што да очекуваме во ПЛ“ така да, не му го зимам за релевантен :)

Ако остане Суарез ,а ако Аспас се покаже како добро засилување , ќе биде интересно за гледање ....
Со носење на Ериксен ќе биде супер офанзива и мислам добар фудбал ќе се игра .... Роџерс дефинитивно знае што купува , досега да речеме дека нема грешка .

Кутињо --------Стариџ---------Суарез
---------Аспас----------Ериксен
------------------Лукас-----------------

Ако остане Суарез ,а ако Аспас се покаже како добро засилување , ќе биде интересно за гледање ....
Со носење на Ериксен ќе биде супер офанзива и мислам добар фудбал ќе се игра .... Роџерс дефинитивно знае што купува , досега да речеме дека нема грешка .

Кутињо --------Стариџ---------Суарез
---------Аспас----------Ериксен
------------------Лукас-----------------

Ама Aspas е напаѓач и Gerrard каде е... :rolleyes:

Ама Aspas е напаѓач и Gerrard каде е... :rolleyes:

Повреден :D, и Суарез десно крило.....
--- надополнето: 13 јули 2013 во 19:05 ---
Секако оти е ова Престон, ама се гледа оти Аспас има добри потез. Доста подвижен со одлична визија за играта, и фудбалска интелегенција, додека пак Алберто не се виде многу, ама изврши одлична работа на средината на теренот....тој можи да ни биди моторот во екипата (со Кутињо) кога ќе сакаме да го забрзаме темпото на играта (up tempo) малку кошаркарски размислувам, ама слично е и во фудбалот. Ако остани Суарез и со уште еден-два нови играчи и неколку аут, и те како ќе бидиме конкурентни за 4то место, пошто некогаш во фудбалот не се битни само играчите, и многу други фактори влијаат врз екипата (тимската игра, замореност, и сл.)

П.С. Ама онај Асаиди е да го фатат на клоци и директ во Холандија назад

Аспас у буквален превод значело "Ножеви".

970267_10200358044259371_2114267871_n.jpg

Ќе ги чекаме првите ножички од нашиот нов Секач :cool:

Точно е дека се спрема понуда од 22 милиони за Ериксен Aлдервилд од Ајакс? Ако е точно голема работа ќе завршите.
има некој хајлајтс од пријателската ме интересира Аспас како се покажал :)

Точно е дека се спрема понуда од 22 милиони за Ериксен Aлдервилд од Ајакс? Ако е точно голема работа ќе завршите.
има некој хајлајтс од пријателската ме интересира Аспас како се покажал :)

Пишуваат новини, ќе видиме дали е вистина :)

Аспас беше брилијантен според мене. Се враќаше назад, покриваше. Изгази за прва утакмица

Исто, денес брат ми баш ми спомна за Шакири дека ЛФЦ биле заинтересирани. Немам сеуште ништо прочитано.

Исто, денес брат ми баш ми спомна за Шакири дека ЛФЦ биле заинтересирани. Немам сеуште ништо прочитано.
Еве од кај нас моеш да си прочиташ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom