RickyLFC9
Модератор
Имаше на поише страни, не знам кој прв ја извадил. Плус мојот стандарден извор шо често го читам ме пренасочи без да каже која страна прва објавила.Да да, прочитав што си пишал. Од каде ја извади информацијата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше на поише страни, не знам кој прв ја извадил. Плус мојот стандарден извор шо често го читам ме пренасочи без да каже која страна прва објавила.Да да, прочитав што си пишал. Од каде ја извади информацијата?
Не можеш сериозно да очекуваш и Ериксен и Шакири да дојдат кај нас. Нема теоретски шанси, па макар и да го продадеме Суарез тоа не би се десило. Од премногу сличен калибар се во поглед на стилот на игра и парите кои ќе треба да ги дадеме. Ако не си иде Суарез еден таков ќе треба да земеме, али ако си иде нема да земеме втор таков туку би требало да најдеме директна замена за Суарез, играч сличен на него (не постои таков освен Меси). Ја сепак мислам дека Ериксен ќе го дочекаме, некако ептен се ојачува ова, али ќе видиме, уште ниеден кредибилен извор ништо нема потврдено. Многу е лесно и некој друг клуб да ни го земе, ептен сме фрагилни у поглед на компетиција за играчи со други клубови. Али сеа можеме само да нагаѓаме. Којзнае што ќе се деси до септември, комотно очекувам дека најголемите трансфер зделки поврзани со нас, без разлика дали за купување или продавање, сеуште не почнале.Како шо ми делува, сезонава Лукас се почесто ќе биде на клупа на сметка на Ален.
Со продавање на Суарез и со евентуално носење на еден од Шаќири или Ламела тимот ќе направи голема работа. Подобри опции од овие 2-ца јас моментално не можам да најдам. Шаќири некако не ми е реална опција бидејќи не верувам дека би напуштил шампионски тим за да дојде кај нас.
Најболната точка, голманската, веќе е решен проблем. Реина може слободно да си се пакува за Барса
Сега останува уште Ериксен и еден од горе наведените и одиме до место во ЛШ. Исто и ако Шкртел остане мислам дека ќе блесне одново како во сезоната 2011-12. Со парите од Суарез би можело да се купи и добар стопер и добар лев бек.
Единствена грешка за мене ова лето засега е позајмицата на Сусо во примера. Жално ќе е ваков талент да заврши онака неславно
Ајби, по Кутињо е најголем ѕвер
Алекс Ингелторп и Родолфо Борел се вистинските луѓе за прегрес на младите таленти. Кон крајот на април годинава, беа отпуштени 7-8 "неспосoбни" играчи![]()
Како шо ми делува, сезонава Лукас се почесто ќе биде на клупа на сметка на Ален.
Со продавање на Суарез и со евентуално носење на еден од Шаќири или Ламела тимот ќе направи голема работа. Подобри опции од овие 2-ца јас моментално не можам да најдам. Шаќири некако не ми е реална опција бидејќи не верувам дека би напуштил шампионски тим за да дојде кај нас.
Најболната точка, голманската, веќе е решен проблем. Реина може слободно да си се пакува за Барса![]()
Сеуште не...^овој сурат нели во блекбурн замина ?
A koa ke fati magla?