Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
http://www.caughtoffside.com/2013/0...-with-ajax-for-transfer-of-christian-eriksen/
Лелелелелел ако е ова вистина....:vozbud::vozbud::vozbud:
Ливерпул?
--- надополнето: 16 април 2013 во 14:54 ---
Scouser88, не туку објавувајте за некој си Камбела, без никаков линг, поарно, ете имаш погоре линк за Ериксен...така ќе предизвикате страната да ви е повеќе читана, колку шо гледам Маседониан Редс уште немаат објавено, можи не е точно, ама сепак има логика да има вистина во ова
--- надополнето: 16 април 2013 во 14:56 ---
http://www1.skysports.com/pfa/28802/8549981/Steven-Gerrard
Гласајте за Капетанот!!!!!

Оддамна се шушка и тоа на големо, а и не е тајна дека редовно нашите скаути ги следат Ajax, ама немора да значи ништо, до сега немаше некој подоверлив извор да го потврди нашиот интерес за Eriksen. Сигурен сум дека Eriksen ќе си оди летово и тоа за пониска цена затоа што му истекува договорот, ама верувам дека ќе има многу заинтересирани за неговиот потпис и мислам дека рано е сеуште за да знаеме.

Оддамна се шушка и тоа на големо, а и не е тајна дека редовно нашите скаути ги следат Ajax, ама немора да значи ништо, до сега немаше некој подоверлив извор да го потврди нашиот интерес за Eriksen. Сигурен сум дека Eriksen ќе си оди летово и тоа за пониска цена затоа што му истекува договорот, ама верувам дека ќе има многу заинтересирани за неговиот потпис и мислам дека рано е сеуште за да знаеме.
Па сигурно Роџерс е свесен оти ќе има многу заинтересирани за Ериксен, па можи сака сега, со рана понуда, додека нема никој друг понудено да го договори?

Scouser88, не туку објавувајте за некој си Камбела, без никаков линг, поарно, ете имаш погоре линк за Ериксен...така ќе предизвикате страната да ви е повеќе читана, колку шо гледам Маседониан Редс уште немаат објавено, можи не е точно, ама сепак има логика да има вистина во ова

Најлоша страна за објави е таа од каде што е линков.. само трачарат ниедна вест не погодиле иако се странци..
Не е само до лајковите,треба да е и интересно,ново..

Па сигурно Роџерс е свесен оти ќе има многу заинтересирани за Ериксен, па можи сака сега, со рана понуда, додека нема никој друг понудено да го договори?

Да се согласувам, нешто како со Sturridge што беше договорен уште пред да почне јануарскиот преоден рок, ама зборот ми е дека нема доверлив извор кој што ќе го потврди тоа, па да не се залетуваме премногу во случај да не е вистина, па накрај да испадне демек друг ни го зел од пред нос... :)

Моментално не сме со никој во преговори гарант. Ливерпул никогаш не договарал играчи од пред време(освен такви како Јованович) а Ериксен не е таков,нит тој ќе сака да се обврзе уште од сега со Ливерпул нит Ливерпул ќе сака уште сега да почне да пазари..
Све се тоа чисти шпекулации ради читаност на весникот итн..

Со Ериксен ќе биде исто една сага.. од ден на ден ќе се менува работата..

И по второ читање на страната стојам на ставот од тогаш:
Класика. Тие две страни треба да се запишат негде, да останат како зачувани ракописи, ама јас која математика му ја удрив, страшна работа :D

У право време го стаи ова. Денеска го направив најдобриот тест по математика за оваа година. Мислам дека овојпат ќе бидам поблиску до двојка од било кога...
If not now, when....?

Абе, ќе ни пуштите во недела, битно ни е ? :D

Ние имаме јако ривалство, поново, во последниве 6-7 години, кога играше Ливерпул во ЛШ, морам да признаам иако не ве сакам многу, желба ми е да се вратите во ЛШ и да изиграме уште некоја епска утакмица. Настрана тоа, ви иде вашиот омилен тренер, па направете го среќен, пред да си оди.
Ако нејќете вие, да зборнам со Џерард, има такво искуство тој :icon_lol:

Абе, ќе ни пуштите во недела, битно ни е ? :D

Ние имаме јако ривалство, поново, во последниве 6-7 години, кога играше Ливерпул во ЛШ, морам да признаам иако не ве сакам многу, желба ми е да се вратите во ЛШ и да изиграме уште некоја епска утакмица. Настрана тоа, ви иде вашиот омилен тренер, па направете го среќен, пред да си оди.
Ако нејќете вие, да зборнам со Џерард, има такво искуство тој :icon_lol:

Кај Торес и Рафа ви ги даваме сеа уште и 3 бода сакате.. многу е куме многу е:):)

Рафа има таква тактика да ви направи што има да ве набрцаме 10 -0 :pos:

Gazime...if not now, soon...

Nego, bespolezi nizaedni, ќе бива на спортклуб некој утакмицава?
Да седнеме машки да ја прославиме? Орхидеја на пример, пак!?

Ahead of Liverpool vs. Chelsea, John Terry has revealed his admiration for Brendan Rodgers:

"I know Brendan very well. He is a great manager and was brilliant for me and the other players. I can only speak highly of him.

"There were many ways he helped me. When Jose was there he was always around. A couple of times I was left out of the side or injured and he'd pull me to one side. He did a nice little video of me scoring goals, making tackles and had a 15 to 20 minute chat with me. At the time it was something nobody had ever done and it just goes to show his man-management and how well he's doing and how well he'll do in the future.

"It's little things like that which really gives you a boost when you're down. He was a real gentleman."

When asked if he thought Rodgers would go into management back then, Terry replied:

"100 per cent. He was around quite a lot, fed off Jose and obviously learnt a lot from him. But you could see he had it in him to go on, his mannerisms around the players, he had a great rapport with the players at the training ground on a daily basis. He speaks a different language too which is an added bonus."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom