Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Суарез е класичен срам за фудбалот и спортот воопшто, заедно со секој шо ќе го поддржи ова шо се случи денеска. Не можам да објаснам колку сум згрозен од тоа на кое ниво е денешниот спорт и денешните легенди и идоли. Се надевам дека ќе јади дебела казна, дека нема да ја освои златната копачка и дека в лето ќе си оди од Ливерпул. Ваков играч едноставно не смее да игра за Ливерпул, никогаш не мислев дека ќе дојди ден кога за Ливерпул ќе игра ваков играч и ќе има поддржувачи. Не заборавајте, ние сме различни од другите.

Суарез мора да го смират само од една проста причина а тоа е да не им даваме на медиумите што да пишуваат.Прв стрелец е од пред месец -два а една реченица немаше на скај спорт за него.. а од вчера 10 видеа излегоа и изјави за гризот на Суарез.. едвај чакаат,ЕДВАЈ.

А продавање не смее во нитуеден случај па макар и убил играч на терен.И тоа од две причини,прво ни е најдобар стрелец.. ај тоа што ни е најдобар стрелец, немој да мислите дека играчи како Левандовски,Ериксен би га пополниле отсуството на Суарез..Типот е уникатен а дента кога ќе си отиде ,тоа ќе биде крај за ЛФЦ али буквално крај. Ниеден играч неможе да има такво влијание на теренот што во нитуеден момент незнаеш дали ќе дрибне,дали ќе шутне итн..
Втора причина ,доста ние изиграваме добри момци... Кантона,Кин зашто не биле избркани т.е продадени од Јунајтед??Или само нашиве се дивјаци?? Не треба да паднат нашиве на такви провокации ,демек срам за фудбалот,срам за Ливерпул ова она.. а не е срам да играме во втора лига?? Нема да биде срам уште 10 години да не се пласираме во ЛШ??
Продајте го Суарез титула не ви треба важно срам нема да бидете.. доволно срам е тоа што од 22 години само 2 пати сме се бореле за ПЛ..дај боже да имаме вакви повеќе срамови како Суарез во тим кои даваа по 30 гола у сезона..дај боже..

Апе ли џекито?
Не апе, не е Суарез да апе?!!
Хахахаха

Питај гу српче шо плаче ко онакво под кошула!!!

А бе, дефиниција за: игра со страст, срце дав, агризе на терен
Хахахаха

Манчестер денеска зема 20-та титула.. голови како од шала ги дадоа за разлика кога ќе ми текне ние кога игравме со Вила.. тоа беше дерби дербиште..:facepalm:
Нашиве ги боли дундата за Лфц важно сликање за на фб:)

LFC.png

И од вас ли ова почнав да го читам бе цц... ме разочаравте...

529097_449179368494062_2124473249_n.jpg

Kako iznaripavte protiv covekot breej.
A pred toa placevte sto nemase 500 minuti gol. Vo koi imavme poraz i tri nereseni. Da davase po eden gol na neresenite dodajte uste bodovi i kade ke bevme?
Covekot po mene ako saka neka grize, kako sto grize po teren za klubot, samo neka dava golovi. Igra so srce, a toa srce, jebiga, koga drugite se kilavi, ne dava da bide miren.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom