Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ко Рики без можност да пишува на форум (баниран) :D
:eek:

Не мислев дека ќе се спуштиме до вакво ниво на комуникација Филипе. Ќе морам да пријавам насилничко и заканувачко однесување од страна на модератор кај Ilumious. Али ипак Рики има чест во себе и ќе го задржи Реина на аватар до 2.4.2013.
--- надополнето: 17 март 2013 во 02:15 ---
Ќе се правам Реина на први април, тоа бар е лесно, само да не ме помешаат со Бобан Рајович...

Не мислев дека ќе се спуштиме до вакво ниво на комуникација Филипе. Ќе морам да пријавам насилничко и заканувачко однесување од страна на модератор кај Ilumious. Али ипак Рики има чест во себе и ќе го задржи Реина на аватар до 2.4.2013.
Ќе се правам Реина на први април, тоа бар е лесно, само да не ме помешаат со Бобан Рајович...
Само те молам немој Шкртел :mad:

Маалска ми е Џену, ќе замижи :ROFLMAO:

До 03.04 не беше?

Ама ај, ќе ти простам за еден ден, немаТ проблем. :)

До 03.04 не беше?

Што би рекле на к-15: Транспорт и ВРСКИ :P :D :D
--- надополнето: 17 март 2013 во 02:28 ---

До 03.04 не беше?

И дај молим те нека го тргни од на аватар оти Џонс се отепа од бранење, минута не изигра ќелавиот :D :D

До 03.04 не беше?

March 2013

Sat - 2 Wigan - Away 0:4

"Еве брат, сеа сме втори, до следниот месец значи до втори април ќе го носиш на аватар."

- Peja989, 2ри март, 2013 година, Лето Господово

Човечки е да се греши , но боженствено е да се прости ! Проштевајте ако сум згрешил...!!!
Изјава на Мартин Шкртел :P :D :D
Таман искиксира баш пред прочка :D :D

Синоќа беа сите ко да играат на некоја ливада со другарите.
Еден немаше желба за играње а тоа најдобро се виде на последниот гол кога овој од центарот се прошета до пеналот за да излезе очи во очи со Џонс..
Ниту Ален, ниту Шкртел имаат посебна кривица за утакмицата, сите беа криви.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

:eek: :eek: :eek:
--- надополнето: 14 март 2013 во 22:43 ---
Peja989 каков коментар би дал за Фернандо Муслера? :X3:
јеби га. печатна грешка во пишувањето :) не забележав, а и немаше да забележам доколку не ме цитираше... :D
--- надополнето: 17 март 2013 во 10:00 ---
Сеуште не можам да сватам како тоа коа тепаме, сме тепале затоа што ни ја има дале?
И Прилепчанец, да те потценам, немаме клубот е ваков веќе 4 години!
Немаме ние газди ко на ПСЖ па од утре да се бориме за титула.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
мислиш ПОТСЕТАМ? :)
инаку со тотенхем... да не направеа гостите онакви бебешки грешки, че сонувавме победа, ама нема врска то помина. си имаме ние арни газди. си даваат пари луѓето онолку колку шо треба, само морони за тренери избираат. сакаш да ми кажиш дека газдите воопшто не вложуваат, па затоа сме довде дојдени?
за утакмицата вчера, прочитајте го само мојот претпоследен пост, од пред 2-3 дена, да не се повторувам пак.
премногу е очигледно шо не очекува со овој тренер ако остани и во наредната сезона. :( незнам како само најголемиот дел од вас то не можат да го видат, или не сакаат ;)

Вгодина мора да купиме двајца стопери и Шкртел аут. Да му ебам тркалото глупо :)

Вгодина мора да купиме двајца стопери и Шкртел аут. Да му ебам тркалото глупо :)

Ne e убо да менвиш стопери секоја година, се губи концептот. Треба да се даде време на Шкртел.. а и на сите други. :icon_lol:

Ne e убо да менвиш стопери секоја година, се губи концептот. Треба да се даде време на Шкртел.. а и на сите други. :icon_lol:
Од овие играчи толку :D
--- надополнето: 17 март 2013 во 18:32 ---
http://klizac.com/роџерс-повторно-ставен-во-тешка-ситуа/
Се надевам оти ова не е точно...сепак ова е само клизач и знам оти овие му влагале со "клизач" на секоја информација :D
ако некој друг има видено ваква информација во некој странски весник нека ја постира

http://klizac.com/роџерс-повторно-ставен-во-тешка-ситуа/
Се надевам оти ова не е точно...сепак ова е само клизач и знам оти овие му влагале со "клизач"

Ова се само маркетиншки трикове!
Сега ФСГ ќе се заинатат и ќе им влезат на нив со клизач. :icon_mrgr:
Него, што се деси со хејт клубот на МанУре?!
Ја акнаа на delete?! :confused:

Ова се само маркетиншки трикове!
Сега ФСГ ќе се заинатат и ќе им влезат на нив со клизач. :icon_mrgr:
Него, што се деси со хејт клубот на МанУре?!
Ја акнаа на delete?! :confused:
Се надевам оти се. Досега неможам да речам оти сум незадоволен од газдиве, доста пари фрлија откако дојдоа, а за хејт клубот, да го избришаа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom