RickyLFC9
Модератор
Ко Реина без раце...Ете ти сега, балкански споредби.
Кажи дека ти е ко чај без млеко![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко Реина без раце...Ете ти сега, балкански споредби.
Кажи дека ти е ко чај без млеко![]()
Ко Реина без раце...
Ко Рики без можност да пишува на форум (баниран)![]()
Само те молам немој Шкртел
Не мислев дека ќе се спуштиме до вакво ниво на комуникација Филипе. Ќе морам да пријавам насилничко и заканувачко однесување од страна на модератор кај Ilumious. Али ипак Рики има чест во себе и ќе го задржи Реина на аватар до 2.4.2013.
--- надополнето: 17 март 2013 во 02:15 ---
Ќе се правам Реина на први април, тоа бар е лесно, само да не ме помешаат со Бобан Рајович...
Не мислев дека ќе се спуштиме до вакво ниво на комуникација Филипе. Ќе морам да пријавам насилничко и заканувачко однесување од страна на модератор кај Ilumious. Али ипак Рики има чест во себе и ќе го задржи Реина на аватар до 2.4.2013.
--- надополнето: 17 март 2013 во 02:15 ---
Ќе се правам Реина на први април, тоа бар е лесно, само да не ме помешаат со Бобан Рајович...
Што би рекле на к-15: Транспорт и ВРСКИМаалска ми е Џену, ќе замижи
До 03.04 не беше?
Ама ај, ќе ти простам за еден ден, немаТ проблем.![]()
И дај молим те нека го тргни од на аватар оти Џонс се отепа од бранење, минута не изигра ќелавиотМаалска ми е Џену, ќе замижи
До 03.04 не беше?
March 2013Маалска ми е Џену, ќе замижи
До 03.04 не беше?
јеби га. печатна грешка во пишувањето
мислиш ПОТСЕТАМ?Сеуште не можам да сватам како тоа коа тепаме, сме тепале затоа што ни ја има дале?
И Прилепчанец, да те потценам, немаме клубот е ваков веќе 4 години!
Немаме ние газди ко на ПСЖ па од утре да се бориме за титула.
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Вгодина мора да купиме двајца стопери и Шкртел аут. Да му ебам тркалото глупо![]()
Од овие играчи толкуNe e убо да менвиш стопери секоја година, се губи концептот. Треба да се даде време на Шкртел.. а и на сите други.![]()
http://klizac.com/роџерс-повторно-ставен-во-тешка-ситуа/
Се надевам оти ова не е точно...сепак ова е само клизач и знам оти овие му влагале со "клизач"
Се надевам оти се. Досега неможам да речам оти сум незадоволен од газдиве, доста пари фрлија откако дојдоа, а за хејт клубот, да го избришаа....Ова се само маркетиншки трикове!
Сега ФСГ ќе се заинатат и ќе им влезат на нив со клизач.
Него, што се деси со хејт клубот на МанУре?!
Ја акнаа на delete?!![]()