Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Дебел офтопик ќе биди ова, ама измислен виц ко за Eric J. Biafranić vs Peja989 :)

Полицаец во Охрид застанува кола со скопски регистрации, возачoт отвора џамот од колата и цајканот го фаќа за појасот и вика:
- Морее скопјанишчаа! За две иљади денари ќе се задавет со ова појасиве!
:) :)

the_kop Мојот омилен, кога станува збор за вицови и Eric J. Biafranić

Му го имам кажано, му се допаѓа :)

Кој е патот на револуцијата?
Мајмун - Човек - Нечовек
или по сликовито :
Прилепчанец - Скопјанец - Oхриѓанец

:pos:

Мајмун - Човек - Нечовек
или по сликовито :

Ќути аман оти ќе најди тој некој за Северно Ирците :D :D
--- надополнето: 18 март 2013 во 03:06 ---
http://www.youtube.com/watch?v=MC8OjrrRRoY
:D :D :D

Не е точен вицот. Не за Охриѓаните, ами за Прилепчаните. Кичевчаните ја побија теоријата на Дарвин дека човекот потекнува од... Прилеп, т.е. од мајмун.

Од мајмун не се станува човек, се станува камила. Како?

па ене ги прилепчани, од мајмуни - камили постанаа, кога се нема вода, се нема вода, кичевчаниве не даваат :D

Мајмун - Човек - Нечовек
или по сликовито :

Да не мислиш.... еволуција...? :giggle:

Фан клуб- Вицотека :D
And the same newspaper reports that Liverpool manager Brendan Rodgers will have only £20million to spend in the summer, meaning the Reds will have to sell if they are to make significant changes to their squad.
Анфорчунејтли, сорс Скај Спортс....го јадовме ако имаме бедни 20м за трошење а имаме некој 43446567858 дупки за потполнување....Кога ќе размислам подобро Америве ќе не дозакопаат ако дадат 20м за трошење, со оваа екипа која бара 3-4 квалитетни играчи минимум ако не ги купиме нив вгодина пак ќе завршиме нешто вака 8-9то место. Како бе некој нафташ не не купува.... И Eric J. Biafranić ако на пример му понудат на специјалниот работа или на некој менаџер од тој калибар мислиш оти со овие играчи и 20м трансфер буџет ќе се нафатат да го водат Ливерпул? Роџерс ја има најтешката менаџерска работа на светот, се бара ЛШ а се нема доволно квалитетна екипа за тоа

Јади бурек бе.
Ко шо се сеќавам, затоа и го донесоа В Е Л Е М А Ј С Т О Р О Т. Оти знаел да направи тим со мал буџет, римембер? Нека не бара рогој.

Јади бурек бе.
Ко шо се сеќавам, затоа и го донесоа В Е Л Е М А Ј С Т О Р О Т. Оти знаел да направи тим со мал буџет, римембер? Нека не бара рогој.
Го донесоја оти не можеа да донесат по високо профилен менаџер, па ајде сега ќе се ваѓаме, ќе речиме оти бараме млад потенцијален тренер, а ако некој менаџер знај да напрај тим со мал буџет тогаш тој не е тренер, туку магионичар :D
Знајш ти знајш убо шо сакам да ти кажам ама ајде....
Туку таман со овај буџет ќе имаме пари да го купиме БентеЌе и Клајн your favourite :D :D,И така Клајн ќе игра место Џонсон на десно и така ќе бидиме сите среќни и задоволни (Steve-G) :D

Го донесоа пошто ќе се задоволи и ќе прифати се. И 5 милиони да му дадат рака ќе им баци,него битно му е дека е тренер на ЛФЦ..

5 натпревари по ред на Ходсон на Енфилд(5 победи) - 13 гола дадени, 3 примени ,разлика 10 гола.

5 последни на Роџерс на Енфилд( 4победи,1 пораз) дадени 16 гола,примени 5, разлика 11..

:pos:Се лактаат со Ходсон цела сезона ,ќе тибам зверовите:):)

Избери дела,Ливерпул се сака со дела:pos:
hahahahahaa.jpg

Го донесоа пошто ќе се задоволи и ќе прифати се. И 5 милиони да му дадат рака ќе им баци,него битно му е дека е тренер на ЛФЦ..

5 натпревари по ред на Ходсон на Енфилд(5 победи) - 13 гола дадени, 3 примени ,разлика 10 гола.

5 последни на Роџерс на Енфилд( 4победи,1 пораз) дадени 16 гола,примени 5, разлика 11..

:pos:Се лактаат со Ходсон цела сезона ,ќе тибам зверовите:):)

Избери дела,Ливерпул се сака со дела:pos:
Прегледај го приврзокот 60437
Штом толку си по статистиките провери лани колку победи на Енфилд имавме со Кени? Ќе дојдиш до заклучок оти не ќе да е до менаџерите.....

Не ми е јасно како велемајсторов не забележа дека, кога ги игра Кутињо, Суарез, Даунинг и Сариџ заедно, Сариџ е вишок на теренот, односно, тотално одсечен и незабележителен? :confused:

Не ми е јасно како велемајсторов не забележа дека, кога ги игра Кутињо, Суарез, Даунинг и Сариџ заедно, Сариџ е вишок на теренот, односно, тотално одсечен и незабележителен? :confused:
Welcome back, Jose Mourinho :P :D :D

I Хахаххаха... Најстручното мислење досега!

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom