kjara
Самовилата
а за хејт клубот, да го избришаа....
УА ШНАЈДЕРИ!!!
ЦЕЛ ЖИВОТ ДА БИДАТ У DDoS!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а за хејт клубот, да го избришаа....
Ќути аман оти ќе најди тој некој за Северно Ирцитеthe_kop Мојот омилен, кога станува збор за вицови и Eric J. Biafranić
Му го имам кажано, му се допаѓа
Кој е патот на револуцијата?
Мајмун - Човек - Нечовек
или по сликовито :
Прилепчанец - Скопјанец - Oхриѓанец
![]()
Да не мислиш.... еволуција...?the_kop Мојот омилен, кога станува збор за вицови и Eric J. Biafranić
Му го имам кажано, му се допаѓа
Кој е патот на револуцијата?
Мајмун - Човек - Нечовек
или по сликовито :
Прилепчанец - Скопјанец - Oхриѓанец
![]()
Го донесоја оти не можеа да донесат по високо профилен менаџер, па ајде сега ќе се ваѓаме, ќе речиме оти бараме млад потенцијален тренер, а ако некој менаџер знај да напрај тим со мал буџет тогаш тој не е тренер, туку магионичарЈади бурек бе.
Ко шо се сеќавам, затоа и го донесоа В Е Л Е М А Ј С Т О Р О Т. Оти знаел да направи тим со мал буџет, римембер? Нека не бара рогој.
Штом толку си по статистиките провери лани колку победи на Енфилд имавме со Кени? Ќе дојдиш до заклучок оти не ќе да е до менаџерите.....Го донесоа пошто ќе се задоволи и ќе прифати се. И 5 милиони да му дадат рака ќе им баци,него битно му е дека е тренер на ЛФЦ..
5 натпревари по ред на Ходсон на Енфилд(5 победи) - 13 гола дадени, 3 примени ,разлика 10 гола.
5 последни на Роџерс на Енфилд( 4победи,1 пораз) дадени 16 гола,примени 5, разлика 11..
Се лактаат со Ходсон цела сезона ,ќе тибам зверовите
Избери дела,Ливерпул се сака со дела
Прегледај го приврзокот 60437
Welcome back, Jose MourinhoНе ми е јасно како велемајсторов не забележа дека, кога ги игра Кутињо, Суарез, Даунинг и Сариџ заедно, Сариџ е вишок на теренот, односно, тотално одсечен и незабележителен?![]()