Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Сеуште не можам да сватам како тоа коа тепаме, сме тепале затоа што ни ја има дале?
И Прилепчанец, да те потценам, немаме клубот е ваков веќе 4 години!
Немаме ние газди ко на ПСЖ па од утре да се бориме за титула.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Scouser88 го чекав да го направи тој чекор...

Кој е овој Џо Ален ???:):):pos:
--- надополнето: 15 март 2013 во 01:18 ---
Peja989 каков коментар би дал за Фернандо Муслера? :X3:

Јас ќе се умешам.. за мене Муслера е добар голман али ако е споредбава за со Реина никад не би го мењал за него.

Незнам зашто би го менувале Реина.
Човекот е голман-играч буквално, знае да додаде и тоа не само да ја рогне туку да напраи контра, само колку пати сме го виделе него како ни почнува акција која завршувала со шанса или гол.
Башка човекот има одлична комуникација со одбраната, освен Буфон кој со одбрамбените се како 2 очи во глава, другиве голмани се по класични т.е дај им ја и ќе ја рогне у вис па после ќе чекаме 2 минути да падне топкава.
Едино што му треба на Пепе е ремотивација,човекот беше научен да игра во финалиња Ф.А куп, ЛШ, со Шпанија да освојува злато, со ЛФЦ да биде секогаш у топ 3 и сеа последниве години сето тоа го изгуби па затоа можда и е депримиран па може да му пројде тук тамо по некоја лесна топка во гол.

Што е до мене, он ни е најдобар голман у последниве 20 години ако не и повеќе.

Јади бурек Турчево. Ама абер немаше дур играше кај нас, не оти Роџерс 10ка го играл, и 4ка да го играше исто ќе беше :)
Цела година немаше изиграно фудбал и одма сака прв тим да игра, е мало морген така, не е ова желботека
--- надополнето: 16 март 2013 во 00:02 ---
Значи сутра Peja989, RickyLFC9, Eric J. Biafranić, Steve-G, и нормално банираниот Бартон (овај Дивајдерот де :D) да ве видам во тој анот како и да се викаше, и да видиме можи ние сме тајната на успехот на велемајсторот :D

И пак да кажам, кој друг сака да дојде со нас да гледа слободно нека повели. Не туку се кријте по дома, дајте да се видиме што луѓе сме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom