Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ова е еден од најдобрите натпревари на Ливерпул што ги имам гледано, уште сум под импресии. Може голот на Даунинг беше чиста среќа, ама битна е борбата на теренот која беше пеколна посебно во последните 10 минути. Суарез, секоја чест човеку неверојатен си!!! :cuc: Срце на терен остава, се бори како гладијатор, се би направил за победа. Ретко има вакви играчи.

ТООООООО ПОБЕДАААААА!!!!! (да разбијам монотонија малце):drk:
--- надополнето: 11 март 2013 во 00:43 ---
ТООООООО ПОБЕДАААААА!!!!! (да разбијам монотонија малце):drk:

Инаку никој не пиша за Бејл...Генерално задоволен сум од тоа како го чуваа нашиве, не влезе во нити една шанса а и не искреира којзнае што (асистенцијата падна од еден негов ќор центаршут :) )

Победата денеска беше MUST и добро е што изгинаа за да ја добијат утакмицава АЛИ (со Ливерпул увек има АЛИ) ќе биде безначајна ако Саутемптон,Вила,Вест Хем и Ридинг ги посереме..фактот дека Суарез е збрлаен се освен 3 бода на натпревариве ќе биде катастрофа.
Башка, немаат никаков протисок,нема повреди,имаат време за одмор,форма топ итн

Роџо добар е со слабите противници...немој да ја уплескаш сега мајке ти..

Тежок распоред имаат и Челзи и Тотенхем..

Тотенхем игра со Евертон,Челзи и Сити ..па и Стоук како заебан тим
Челзи игра со Тотенхем,нас,Јунајтед,Евертон
а ние освен Челзи и Евертон не гледам друг тим кој може нешто да ни направи освен ако сами не си напраиме..

Суарез ви е играчиште... со 2-3 добри засилувања на лето и следната сезона ќе можете да се борите за врвот. Овој Роџерс гледам знае да ги мотивира играчите... цело време само напаѓате, добар тренер е , само на почетокот на сезоната малце ја усра со поразите, ама сега е топ. (y)

Scouser88 ја гледаше бе? :)

У Охрид бев брат па ги фатив само последни 15-тина минути т.е голчето на Стиви:)
--- надополнето: 11 март 2013 во 12:17 ---
Не бе.... тоа хајлајтс шо глеал, од шо нема шо да гледа!

И Хајлајтс гледав брат да ги видам и првите 2 гола;)

Може нас Лана среќа ни носи, само не ја ставајте на аватар, оти овие Челзијашиве од кога ја имаат на аватар Ен, бел ден не видоа. :D
625542_608837725797034_2115619072_n.jpg

Може нас Лана среќа ни носи, само не ја ставајте на аватар, оти овие Челзијашиве од кога ја имаат на аватар Ен, бел ден не видоа. :D
625542_608837725797034_2115619072_n.jpg
Сеуште сме во Европа, Бенитез кажа дека ќе си оди, на Олд Трафорд се вративме од 2-0, сеуште сме во Европа за разлика од 90% од Англиските екипи.
Сак ит ! :vozbud:

Сеуште сме во Европа, Бенитез кажа дека ќе си оди, на Олд Трафорд се вративме од 2-0, сеуште сме во Европа за разлика од 90% од Англиските екипи.
Сак ит ! :vozbud:
Малите нешта го прават човекот среќен. That's the spirit ! :D

Scouser88 , арно велат, пред фактите и боговите молчат (не дека ти си бог ама :) ) пред некој ден ти пишав факти за споредбата на годинешниве резултати и ланските и не ми реплицира...немој да ми речиш оти пак немаш доверба во Роџерс оти многу ќе ме разочараш :)

Scouser88 , арно велат, пред фактите и боговите молчат (не дека ти си бог ама :) ) пред некој ден ти пишав факти за споредбата на годинешниве резултати и ланските и не ми реплицира...немој да ми речиш оти пак немаш доверба во Роџерс оти многу ќе ме разочараш :)

хаха брат у Охер бев 4 дена па сум забораил, еве сеа одма ќе ти реплицирам:)

Прво Кени не потроши 130м туку негде помеѓу 55-60м зборам за едно лето и едно зимо(ланската година)
Второ, одбраната има примено 36 гола а има уште 9 кола што значи дека ќе ја надмине бројката од 40 гола.
Околу пласманот уште во Фебруар лани со титулата обезбедивме пласман со Европа Лига што беше одлично поради фактот дека имавме проблемите околу суспензијата на Суарез,формата исто така негова и формата на Керол,повредите на Џерард,Џонсон итн..крпеници живи али изгуравме некако благодарение на Кени и на Кларк кој неможе да не се пофали ,човекот можда имаше и поголемо значење во одреден дел од сезоната и од Кени..Лани цела сезона беше турбулентна,имаше отпуштања на сред сезона,Комоли итн..а оваа сезона како што гледаш немаме никаков притисок од никаде ни од газди ни од медиуми а за фанови да не ни збориме.

И да Кени и Роџо имаат сличен пласман но сепак овој играше во 2 финалиња и му отвори пат на Роџерс за Лига Европа каде Велемајсторот требаше подобро да си ја натемпира сезоната и да атакува бар на нешто вака од сегде по малце и на крај ништо.И што би рекол Цацко ако некој е без концепција ''то треба да се убие'':)
а таков беше Роџерс годинава.. можда премногу се радуваше што желбите да води клуб како ЛФЦ му се оствариле па неможеше да со се изначуди на среќата па ради тоа тек од нова година му текна нешто од нешто да игра како менаџер..6 месеци гарант славел со Паско по ефтини биртии во Ливерпул:) али и таа болест ваљда им помина па сега очекувам против Саутептон,Вила,Хем и Ридинг да го видам тоа и на дело и да ме уверат дека имаат добри намери со ЛФЦ..

Мислам дека треба да бидеш задоволен од одговоров:)

пс. Лајк за ова со богов;)

Затоа што Суарез, Керол, Даунинг, Енрике, Адам и Хендерсон ги плативме 55-60 милиони фунти.

Немој да ми кажеш „па рачунај ги парите од Меирелеш и Торес“, зошто ако летово си отиде Суарез, Роџерс ќе испадне во плус и пак ќе биде подобар од Кени или не? :)

Кени потроши над 100 милиони фунти, факт. Од каде се парите, мене, тебе а ни било кој друг не треба ама воопшто да не интересира. Дали се од продадени играч, продадени реквизити, влезници, тури за венчавки на Енфилд, продадени акции и слично.

Ако избориме пласман во ЛЕ до крај, пак нема да признаеш него ќе кажеш „освоивме лани куп, годинава ништо“.

Јасно ни е на сите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom