Scouser88 , арно велат, пред фактите и боговите молчат (не дека ти си бог ама

) пред некој ден ти пишав факти за споредбата на годинешниве резултати и ланските и не ми реплицира...немој да ми речиш оти пак немаш доверба во Роџерс оти многу ќе ме разочараш
хаха брат у Охер бев 4 дена па сум забораил, еве сеа одма ќе ти реплицирам
Прво Кени не потроши 130м туку негде помеѓу 55-60м зборам за едно лето и едно зимо(ланската година)
Второ, одбраната има примено 36 гола а има уште 9 кола што значи дека ќе ја надмине бројката од 40 гола.
Околу пласманот уште во Фебруар лани со титулата обезбедивме пласман со Европа Лига што беше одлично поради фактот дека имавме проблемите околу суспензијата на Суарез,формата исто така негова и формата на Керол,повредите на Џерард,Џонсон итн..крпеници живи али изгуравме некако благодарение на Кени и на Кларк кој неможе да не се пофали ,човекот можда имаше и поголемо значење во одреден дел од сезоната и од Кени..Лани цела сезона беше турбулентна,имаше отпуштања на сред сезона,Комоли итн..а оваа сезона како што гледаш немаме никаков притисок од никаде ни од газди ни од медиуми а за фанови да не ни збориме.
И да Кени и Роџо имаат сличен пласман но сепак овој играше во 2 финалиња и му отвори пат на Роџерс за Лига Европа каде Велемајсторот требаше подобро да си ја натемпира сезоната и да атакува бар на нешто вака од сегде по малце и на крај ништо.И што би рекол Цацко ако некој е без концепција ''то треба да се убие''

а таков беше Роџерс годинава.. можда премногу се радуваше што желбите да води клуб како ЛФЦ му се оствариле па неможеше да со се изначуди на среќата па ради тоа тек од нова година му текна нешто од нешто да игра како менаџер..6 месеци гарант славел со Паско по ефтини биртии во Ливерпул

али и таа болест ваљда им помина па сега очекувам против Саутептон,Вила,Хем и Ридинг да го видам тоа и на дело и да ме уверат дека имаат добри намери со ЛФЦ..
Мислам дека треба да бидеш задоволен од одговоров
пс. Лајк за ова со богов