Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Да не се залетуваме ќе биде пеколно тешко против Тотенхем.

Стариџ ќе биде круцијален за тој натпревар.
И Брендане немој да те излаже ѓавол да играме бе Кутињо!

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
честита победа нека ни е, да се множат. добро е шо ја задржуваме традицијата да ги мачкаме овие 2-класни екипи, шо значи дека сме нешто повеќе од просечни, но и дека сме сеуште далеку од топ тим. пак не зафаќа еуфорија после две врзани победи, а после... тотенхем е сега приоритет за да се задржи позитивната атмосфера во тимот. ќе биди тешко, но не е невозможно.
ин брендан ви траст, ор ду ви? :D

пица. го видовме кутињо против стварно слаби екипи, тежок просек. сеуште неможиме да кажеме дека се погодил како трансфер. после утакмицата со тотнем, можи да се прај муабет.

честита победа нека ни е, да се множат. добро е шо ја задржуваме традицијата да ги мачкаме овие 2-класни екипи, шо значи дека сме нешто повеќе од просечни, но и дека сме сеуште далеку од топ тим. пак не зафаќа еуфорија после две врзани победи, а после... тотенхем е сега приоритет за да се задржи позитивната атмосфера во тимот. ќе биди тешко, но не е невозможно.
ин брендан ви траст, ор ду ви? :D

пица. го видовме кутињо против стварно слаби екипи, тежок просек. сеуште неможиме да кажеме дека се погодил како трансфер. после утакмицата со тотнем, можи да се прај муабет.
Кутињо е сериозно Добар, штета шо може да издржи само 60,наш Пандев.
Но сепак мора тој да игра затоа што Вокер у чорапот ќе го стави Стерлинг!

По грешка удрив реплај, да се доискажам.
Ако кутињо е просек тогаш што е со останатите?
Кутињо покажа знаење, проблемот е шо нема сила за 90 минути.

По грешка удрив реплај, да се доискажам.
Ако кутињо е просек тогаш што е со останатите?
Кутињо покажа знаење, проблемот е шо нема сила за 90 минути.

грешно си ме разбрал. не реков дека кутињо е просек, туку екипите. свонси со 2 тим и виган не се мерило за квалитетие на кутињо, туку тотнем, арсенал, гејчестер, шити и тн.

грешно си ме разбрал. не реков дека кутињо е просек, туку екипите. свонси со 2 тим и виган не се мерило за квалитетие на кутињо, туку тотнем, арсенал, гејчестер, шити и тн.
Можеби......
Уствари и неможе да се споредуваат тие со овие, ама и неможе никој да ги оспори победите и начинот на кој се одиграни..... Не беше тоа некој резултат 1-0 или 2-1.

Трпение спасение!

Scouser88 биди човек, искоментирај за утакицата, пофали, како што знаеше да критикуваш, кога имаше простор за критика :)

Брат не ја гледав,после дербињата(со Арсенал и Сити) и после Зенит решив да не ги гледам оваа сезона веќе,чисто онака на резултати и на хајлајтс следам па затоа и немам коментари у последно време..
--- надополнето: 4 март 2013 во 00:51 ---
Ако победиме, заслуга на Суарез, зошто е играчиште и тој го носи тимот цела сезона.

Да не не го носи ?:):)

Брат не ја гледав,после дербињата(со Арсенал и Сити) и после Зенит решив да не ги гледам оваа сезона веќе,чисто онака на резултати и на хајлајтс следам па затоа и немам коментари у последно време..

Добро, јас да видам случајно да не си гледал. Правиш грешка :)

Да не не го носи ?:):)

Го носи брат, не велам не. Лудак треба да го негира тоа ама не може секоја победа да е заслуга на неговата индивидуалност а за секој пораз Роџерс да е крив. На тоа алудирав :D

На денешен пред 62 години се роди најдобриот играч на сите времиња кој играл во Ливерпул....KING KENNY DALGLISH.....

Woow. Ме фасцинира со ова.

Без разлика дали победуваат или губат сепак тоа е тимот за кој шо навивам, за кој шо дури и кога неможам, наоѓам најразлични причини за да избегам од обврските и да ја изгледам таа ебана утакмица шо ја чекам цела недела. Штета шо не живеам таму, па немам услови да одам на стадион да ги гледам

529869_538574316164679_1849844829_n.png

За оние кои сеуште тагуваат по Рафа!
--- надополнето: 4 март 2013 во 14:25 ---
А ова гарант сте го виделе..... ама така пак.... сакам да ги тролам Eric J. Biafranić i Scouser88 :P

481747_10151538354982238_1814464221_n.png

А ова гарант сте го виделе..... ама така пак.... сакам да ги тролам Eric J. Biafranić i Scouser88 :P

481747_10151538354982238_1814464221_n.png

Ај да не ги вадам натпреварите против Јунајтед,ВБА,Арсенал,Сити.. тие некако не им е мерак да ги ставаат во статистиките..чудно:)

Јас чекам дербиња, тамо ќе ги видиме колкави серковци се .

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-debts-rise-87-2million-21-8million-loss.html
Доста интересно е за читање меѓу другото:
The club's debt rose by £21.8million to £87.2million in the 10 months between August 1 2011 to May 31 2012 - a restructured period designed to bring alignment with the football season.
However, the loss was less than the £49.3million made the previous year and done against the backdrop of no European football, although Liverpool did get to two cup finals, winning one.
Значи буџетот кој го имаше Кени, беше буџет планиран со кој се планираше сите тие пари потрошени потрошени ќе се извадат АКО се пласираме во ЛШ (од прилика се добиваат 40м таму), а вака пошто не се пласиравме останавме 50м куси во касата, и јас тотално се согласувам со газдите после една "неуспешна сезона" на финансиски план, не беше реално и годинава да лупнат огромна сума на трансфери...затоа беше на неколку пати потенцирано оти годинава се прави баланс на буџетот и вгодина јас пак очекувам голема сума на пари за играчи како што му беше дадена на Кени....
--- надополнето: 4 март 2013 во 15:11 ---
Ај да не ги вадам натпреварите против Јунајтед,ВБА,Арсенал,Сити.. тие некако не им е мерак да ги ставаат во статистиките..чудно:)

Брат, не е важно тоа, свесни сме оти годинава сите грешеа, почнувајќи од Роџерс па до Џерард, финтата е кога го имаш видено Ливерпул да е вака убедлив против противници од 30 минута да води со 3-0 и после да игра како на тренинг? Еве веќе годинава имаме еден гол повеќе постигнато од вкупно што имавме лани (53 со 52) а има уште 10 кола за играње, во одбрана генерално не играме лошо (показател на тоа се 10-те cleen-sheat-са кои ги имаме и само Сити има повеќе од нас во цела лига), ама кај нас кога не издаваше одбрана не издаваше за сите пари....сигурен сум оти малку по малку сваќате оти Роџерс не е лош избор за менаџерското столче кај нас (еве веќе на голема врата се наближува на бодовите кои лани ги освои Кени, со дупло помал буџет од тој лани што го имавме)...или пак ако веќе сметаш оти Роџерс не е доволно добар, тогаш треба да речиш оти и Кени не е доволно добар...

На 6 утакмици дале 24 гола а не примиле ниту еден..... Да ти ибам тоа серковците како можеле ниту еден да не примаат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom