Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
На лето би сакал да ги видам во нашите редови Чико Флорес и Ворм, озбилно.....
Првиов има феноменална сезона во Свонси а и би бил 3та-4та опција на центар халф позиција, а Ворм брани феноменално оваа сезона, по мое би требало да е голман на сезонава во ПЛ

На лето би сакал да ги видам во нашите редови Чико Флорес и Ворм, озбилно.....
Првиов има феноменална сезона во Свонси а и би бил 3та-4та опција на центар халф позиција, а Ворм брани феноменално оваа сезона, по мое би требало да е голман на сезонава во ПЛ

Море ДЕКОП еден, а да се сменат Пул со Свонси? :D

Nego... шо ми беше зборо(в).

Пријавувате секаков пост од фанови на ManUre на темава.

Keep the thread clean!

Според некои пишувања Ливерпул е спремен да му понуди неделна плата од £100.000 на Снајдер, додека пак тој барал £240.000! (скромно) :pipi:

Keep the thread clean!
Знаев оти ќе пишиш ваква работа...па овие двајца со Мичу се најдобри во Свонси годинава, а и јас ги барам за да бидат резерва во Пул не за прв тим

Знаев оти ќе пишиш ваква работа...па овие двајца со Мичу се најдобри во Свонси годинава, а и јас ги барам за да бидат резерва во Пул не за прв тим
Ај за Флорес може да биде замена ако има амбиции да биде squad player у поголем клуб, али Ворм да седи на клупа на сметка на Реина? No way...

Ај за Флорес може да биде замена ако има амбиции да биде squad player у поголем клуб, али Ворм да седи на клупа на сметка на Реина? No way...
Па добро тие двајца да се борат за голманската позиција

Според некои пишувања Ливерпул е спремен да му понуди неделна плата од £100.000 на Снајдер, додека пак тој барал £240.000! (скромно) :pipi:

Born: June 9, 1984 (age 28), Utrecht
Height: 5' 7" (1.70 m)
Salary: 6 million EUR (2012)
Position: Midfielder
Брат Англичаните ги мешаат парите,мислат дека сите работат во фунти а уствари само они работат со таа валута.
Снајдер од официјални статистики зима 6м евра или 125к евра неделно..
Такада неможе он да бара дупло од тоа што моментално зима. Снајдер по нивната глупа теза бара 240к неделно тоа се отприлика околу 300к(евра) што би го направил најплатен фудбалер во свет , за споредба Меси има годишна плата од 10.5м + 1.5 во бонуси
http://www.therichest.org/sports/highest-paid-football-players/
Такада ова што го пласираат моментално новинариве е чиста глупост.Очигледно се новинари на ЛФЦ на кои им е наредено да пишуваат како Снајдер сака да зима 300к неделно со цел фановите да речат дека е алчно копиле и дека таков не сакаат во тим..

Keep the thread clean!
Ај пробај пријави го овој :icon_lol:

Кој преведува подобро? :confused: :D
И Јас Сум Ливерпул YNWA
Луис Суарез:
Колку убав Снешко хахаха!! Уживам во снегот со моите сакани!!!

Macedonian Reds
Луис Суарез

Колку голем снежен човек....хахаха! Уживање на снег со мојата сакана!
67676_460913953970527_1969455563_n.jpg

И јас истото го забележив. Mac Reds ја добиваат оваа партија :)

розоооо м`вила и реми во кпр преминаа ... пцувај
снајдер МОЖЕ кајнас ќе дојде

Ај пробај пријави го овој :icon_lol:

Види, знам дека е зафрканција твојов пост, но, и покрај тоа, си постои голема вистина во сето тоа. Онаа вистина, која освен тебе, се фура.
Фактички, џабе би пријавиле било кого од ManUre империјата. Така е наредена работата и во Енглеска, па дури и на Форумов така тоа функционира.

Нормално, вашата фан база е претставена во кретеноидно - морноидни исправени мајмуни кои Stick together, и во добро и во зло (тоа зло претставува кога е невреме, па не можат да се дофатат бананите, па мајмуните останале гладни). Така што, нема поента ни да се дискутира, ни да се полемизира, да се праат зезанции, или било што со луѓе кои имаат IQ од собна температура.

Јас не планирам повторно да трошам скапоцено време и енергија на нешто такво, додека неписмени кретеноиди ми кажуваат какви биле правилата, и дали би бил задоволен или не од истите, додека евидентно НЕ' прават будали.

А за поединци, well:.. не вреди, сепак гротото е хомоеректусно. Така да, нека глупостите продолжат и понатаму, кој е будала нека си ги гледа, и нека си подздивнува додека лоботомирана багра му „дели правда“ на Форум.

Види, знам дека е зафрканција твојов пост, но, и покрај тоа, си постои голема вистина во сето тоа.
Фактички, џабе би пријавиле било кого од ManUre империјата. Така е наредена работата и во Енглеска, па дури и на Форумов така тоа функционира.

Нормално, вашата фан база е претставена во кретеноидно - морноидни исправени мајмуни кои Stick together, и во добро и во зло (тоа зло претставува кога е невреме, па не можат да се дофатат бананите, па мајмуните останале гладни). Така што, нема поента ни да се дискутира, ни да се полемизира, да се праат зезанции, или било што со луѓе кои имаат IQ од собна температура.

Јас не планирам повторно да трошам скапоцено време и енергија на нешто такво, додека неписмени кретеноиди ми кажуваат какви биле правилата, и дали би бил задоволен или не од истите, додека евидентно НЕ' прават будали.

А за поединци, well:.. не вреди, сепак гротото е хомоеректусно. Така да, нека глупостите продолжат и понатаму, кој е будала нека си ги гледа, и нека си подздивнува додека лоботомирана багра му „дели правда“ на Форум.

Не е џабе, си доби дечкото бан од темава;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom