- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 7.561
- Поени од реакции
- 17.594
прав навивач сум беУ 6 и 29 сабајле на Семи Ли ти текна ?
Помошник беше.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прав навивач сум беУ 6 и 29 сабајле на Семи Ли ти текна ?
Помошник беше.
На лето би сакал да ги видам во нашите редови Чико Флорес и Ворм, озбилно.....
Првиов има феноменална сезона во Свонси а и би бил 3та-4та опција на центар халф позиција, а Ворм брани феноменално оваа сезона, по мое би требало да е голман на сезонава во ПЛ
Знаев оти ќе пишиш ваква работа...па овие двајца со Мичу се најдобри во Свонси годинава, а и јас ги барам за да бидат резерва во Пул не за прв тимМоре ДЕКОП еден, а да се сменат Пул со Свонси?
Nego... шо ми беше зборо(в).
Пријавувате секаков пост од фанови на ManUre на темава.
Keep the thread clean!
Ај за Флорес може да биде замена ако има амбиции да биде squad player у поголем клуб, али Ворм да седи на клупа на сметка на Реина? No way...Знаев оти ќе пишиш ваква работа...па овие двајца со Мичу се најдобри во Свонси годинава, а и јас ги барам за да бидат резерва во Пул не за прв тим
Па добро тие двајца да се борат за голманската позицијаАј за Флорес може да биде замена ако има амбиции да биде squad player у поголем клуб, али Ворм да седи на клупа на сметка на Реина? No way...
Според некои пишувања Ливерпул е спремен да му понуди неделна плата од £100.000 на Снајдер, додека пак тој барал £240.000! (скромно)![]()
Ај пробај пријави го овојМоре ДЕКОП еден, а да се сменат Пул со Свонси?
Nego... шо ми беше зборо(в).
Пријавувате секаков пост од фанови на ManUre на темава.
Keep the thread clean!
Ти со нас си, пријателски односи имаме со фанови на СитиАј пробај пријави го овој![]()
Ај пробај пријави го овој![]()
Види, знам дека е зафрканција твојов пост, но, и покрај тоа, си постои голема вистина во сето тоа.
Фактички, џабе би пријавиле било кого од ManUre империјата. Така е наредена работата и во Енглеска, па дури и на Форумов така тоа функционира.
Нормално, вашата фан база е претставена во кретеноидно - морноидни исправени мајмуни кои Stick together, и во добро и во зло (тоа зло претставува кога е невреме, па не можат да се дофатат бананите, па мајмуните останале гладни). Така што, нема поента ни да се дискутира, ни да се полемизира, да се праат зезанции, или било што со луѓе кои имаат IQ од собна температура.
Јас не планирам повторно да трошам скапоцено време и енергија на нешто такво, додека неписмени кретеноиди ми кажуваат какви биле правилата, и дали би бил задоволен или не од истите, додека евидентно НЕ' прават будали.
А за поединци, well:.. не вреди, сепак гротото е хомоеректусно. Така да, нека глупостите продолжат и понатаму, кој е будала нека си ги гледа, и нека си подздивнува додека лоботомирана багра му „дели правда“ на Форум.