ДЕЧКИ ВАКА НЕ ОДИ!!!!!
Порано овај фан клуб (а не така одамна) го красеше се: добри мислења, дискусии, зафрканции, се на се да ти е ќеф да си дел од фан клубов ама во последно време е тиња....се нафрливте сите против Роџерс ко небаре човекот незнае кај тера, го обвинувате без причина, па мајка му да ја ебам, победуваме 2 натпревари со ред и сите, ајде ќе биди не сме така лоши, а по 5 дена губиме на олд трафорд и сите се вртите против него, јас пак ќе кажам го обвинувате онака на суво никој нема доказ зошто, никој неможе да свати оти во Ливерпул е ебано тешко да си менаџер, е ебано тешко да си уредувач на стадионот, пошто се сите под ебан притисок, ПРИТИСОК, сите работат под притисок оти не разбирате оти воопшто не е тешко да се работи под притисок, ЕТЕ ЗАТОА НАВИВАЧИТЕ НА КОП НЕ ПРОТЕСТИРААТ, пошто СИГУРНО тие кои се таму знаат повеќе од нас овде на кајгана....мислите мене не ми е тешко после поразов? И после толку испиено вино мене пред очите ми излага фергусон, перси и евра. Ама со играчкиов кадар СИГУРНО не сме кадарни за 4то место....
Затоа ве повикувам да се соземите сите да не терате со глава низ зид, бидејќи во спротивно ова можи ќе ми биди ПОСЛЕДЕН ПОСТ ВО ФАН КЛУБ ЛИВЕРПУЛ, не дека сум којзнае што ама дури сега сваќам зошто староседелците и одлични познавачи на фудбалот како
Ливерпул ,
Pravnice , па донекаде и
superstarpizza ,
Peja989 многу многу ретко постираат овде....ако размислите попаметно ќе сватите некои работи, а до тогаш, поздрав и YNWA