Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не знам од кај наоѓате енергија за да го оправдувате РОџерс.

Ќе почнам да верувам дека ВАС не ви е гајле за Ливерпул, чим уживате да го гледате кај пропаѓа...

Не знам од кај наоѓате енергија за да го оправдувате РОџерс.

Ќе почнам да верувам дека ВАС не ви е гајле за Ливерпул, чим уживате да го гледате кај пропаѓа...

Ај нашиве фанови ги читаат странските медиуми и паѓаат под влијание па глумат КОП али Англичанине не ги разбирам пред очи тимот им се распадна а ни еднаш не кренаа глас ко што треба, да беа у Италија и трибини ќе гореа а богами и играчи на клоци ќе бркаа..
..
А уствари и што моеш повеќе да очекуваш од фанови кои Рафа го пуштија низ вода после една слаба сезона иако им донесе после 20 години титула во ЛШ .. А лани го пуштија и Кралот исто низ вода иако имаше подобри резултати од сегашниов генијалец..кога ќе видиш од таа страна, не ни заслужуваме подобро..

The manager told his post-match press conference: "I thought at the end we deserved something. I am very proud of the fight in the team in the second half. We went 2-0 down and when you come here, it's always difficult. Other teams might have crumbled.

Sorry Rodgers, with all due respect, but we are not other teams, we are Liverpool!

ДЕЧКИ ВАКА НЕ ОДИ!!!!!
Порано овај фан клуб (а не така одамна) го красеше се: добри мислења, дискусии, зафрканции, се на се да ти е ќеф да си дел од фан клубов ама во последно време е тиња....се нафрливте сите против Роџерс ко небаре човекот незнае кај тера, го обвинувате без причина, па мајка му да ја ебам, победуваме 2 натпревари со ред и сите, ајде ќе биди не сме така лоши, а по 5 дена губиме на олд трафорд и сите се вртите против него, јас пак ќе кажам го обвинувате онака на суво никој нема доказ зошто, никој неможе да свати оти во Ливерпул е ебано тешко да си менаџер, е ебано тешко да си уредувач на стадионот, пошто се сите под ебан притисок, ПРИТИСОК, сите работат под притисок оти не разбирате оти воопшто не е тешко да се работи под притисок, ЕТЕ ЗАТОА НАВИВАЧИТЕ НА КОП НЕ ПРОТЕСТИРААТ, пошто СИГУРНО тие кои се таму знаат повеќе од нас овде на кајгана....мислите мене не ми е тешко после поразов? И после толку испиено вино мене пред очите ми излага фергусон, перси и евра. Ама со играчкиов кадар СИГУРНО не сме кадарни за 4то место....

Затоа ве повикувам да се соземите сите да не терате со глава низ зид, бидејќи во спротивно ова можи ќе ми биди ПОСЛЕДЕН ПОСТ ВО ФАН КЛУБ ЛИВЕРПУЛ, не дека сум којзнае што ама дури сега сваќам зошто староседелците и одлични познавачи на фудбалот како Ливерпул , Pravnice , па донекаде и superstarpizza , Peja989 многу многу ретко постираат овде....ако размислите попаметно ќе сватите некои работи, а до тогаш, поздрав и YNWA

ДЕЧКИ ВАКА НЕ ОДИ!!!!!
Порано овај фан клуб (а не така одамна) го красеше се: добри мислења, дискусии, зафрканции, се на се да ти е ќеф да си дел од фан клубов ама во последно време е тиња....се нафрливте сите против Роџерс ко небаре човекот незнае кај тера, го обвинувате без причина, па мајка му да ја ебам, победуваме 2 натпревари со ред и сите, ајде ќе биди не сме така лоши, а по 5 дена губиме на олд трафорд и сите се вртите против него, јас пак ќе кажам го обвинувате онака на суво никој нема доказ зошто, никој неможе да свати оти во Ливерпул е ебано тешко да си менаџер, е ебано тешко да си уредувач на стадионот, пошто се сите под ебан притисок, ПРИТИСОК, сите работат под притисок оти не разбирате оти воопшто не е тешко да се работи под притисок, ЕТЕ ЗАТОА НАВИВАЧИТЕ НА КОП НЕ ПРОТЕСТИРААТ, пошто СИГУРНО тие кои се таму знаат повеќе од нас овде на кајгана....мислите мене не ми е тешко после поразов? И после толку испиено вино мене пред очите ми излага фергусон, перси и евра. Ама со играчкиов кадар СИГУРНО не сме кадарни за 4то место....

Затоа ве повикувам да се соземите сите да не терате со глава низ зид, бидејќи во спротивно ова можи ќе ми биди ПОСЛЕДЕН ПОСТ ВО ФАН КЛУБ ЛИВЕРПУЛ, не дека сум којзнае што ама дури сега сваќам зошто староседелците и одлични познавачи на фудбалот како Ливерпул , Pravnice , па донекаде и superstarpizza , Peja989 многу многу ретко постираат овде....ако размислите попаметно ќе сватите некои работи, а до тогаш, поздрав и YNWA
Сам се маваш од колено. Од каде притисок кога и сам велиш дека никој не протестира и сите му дават поддршка на Роџерс?
По првата послаба сезона на клоци го избркавме чоекот шо ни донесе титула уште првата сезона ЛШ и секоја сезона бевме во врвот, па сега ќе му даваме поддршка на Роџерс.
Како за еден така за сите!
И од кога то, ако не сме сите исто мисленици, тераме со глава низ ѕид?

Сам се маваш од колено. Од каде притисок кога и сам велиш дека никој не протестира и сите му дават поддршка на Роџерс?
По првата послаба сезона на клоци го избркавме чоекот шо ни донесе титула уште првата сезона ЛШ и секоја сезона бевме во врвот, па сега ќе му даваме поддршка на Роџерс.
Како за еден така за сите!
И од кога то, ако не сме сите исто мисленици, тераме со глава низ ѕид?
Притисокот не иди од навивачите, притисокот иди од медиумите, тие се тие кои го прават големиот притисок под кој тешко се работи....
Друга работа, вие го мразите Роџерс заради:
1) Прво што Кени беше отпуштен (мене многу ми е криво за ова)
2) Што после отпуштањето на Кени, не беше назначен Бенитез (што и мене ми е многу криво а мислам оти заслужуваше)
Ако размислите попаметно ќе сватите оти заради ова го мразите

Притисокот не иди од навивачите, притисокот иди од медиумите, тие се тие кои го прават големиот притисок под кој тешко се работи....
Друга работа, вие го мразите Роџерс заради:
1) Прво што Кени беше отпуштен (мене многу ми е криво за ова)
2) Што после отпуштањето на Кени, не беше назначен Бенитез (што и мене ми е многу криво а мислам оти заслужуваше)
Ако размислите попаметно ќе сватите оти заради ова го мразите
Од кој медиуми иди притисокот? Поважни се медиумите или навивачите? Тогаш уште еден показател дека не е дораснат за Ливерпул.
Не го мразам Роџерс заради шо беше отпуштен Кени или заради то шо не беше назначен Бенитез, туку заради то шо нема резултати. Денес бевме напикани в шише, неможевме да мрдниме. Не беше ова прв натпревар на кој неможиме да мрдниме. Ален се губи на терен, одбраната исто се губи, треба да нападниме, ние неможиме од наш шеснаесетник да излезиме. Нема резултати, нема поддршка.
Кога Бенитез го избркавме така како шо го избркавме, можиме и овај. Ист третман за сите.
Кој си ја знај работата, нема да му треба време 100 години. Ќе почни да победва одма.

Море шо напрајФте, се менаџеришта ова Скаузериве......бре бре.

Абе не си прајте бајрам на паметот да кажувате зошто овој играл, а другиот не играл. Гледајте фудбал ако ви се гледа, коментирајте нешто во што сте сигурни а не да ми нагаѓате тука. Не велам да го смените тимот, да ви паламудам дека не сте „прави“ навивачи само дај олабавете со негативни постови, тензија стварате.

Daniel Sturridge - Goal to Match ration - 100% :love: #Respect

Шала на страна супер почна дечкото, и на двата натпревари заприметив дека кога е со топка ептен вредно работи за да иде што понапред, за разлика од некои други што назад на Шкртел и Агер ја враќаат ебате. Тоа ми се свиѓа, ќе ја пушташ напред кога бркаш гол, не да кружиш по средина, добар менталитет има. Ме потсеќа на нешто побрза верзија на Кајт (и потемна секако :D). Само кога е без топка некако тешко го прави тој притисок кој го бара Роџерс од играчите, али затоа пак досега два пати се најде на вистинско место у вистински време. Со играта у овие 2 утакмици ми даде голема надеж за него во иднината, се надевам дека ќе продолжи исто и против Норич, иако знаеме дека Суарез највише сака Канаринци :P

Ќе биди сега интересно со купувањето на Стариџ добиваме доста опции за ротација во нападот, вчера ако заприметивте кога влезе Стариџ, Суарез играше полушпиц (тоа Брендан еднаш го кажа оти идеална позиција за Суарез е позади напаѓачот) и имавме многу офанзивна формација само што ни фалат крила едно до две со таа напомена што Стариџ може да игра и десно крило, Стерлинг се гледа оти не е за прв тим а налето под итно замена за Даунинг и една 10ка......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom