Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ајдеееееееее 1-0, стрелец „мушичката’’ :) СРЕЌНА НОВА :)

во стил на голем клуб ги користите грешките на противникот а немавте некоја посериозна прилика

И 2-та гола почнаа од Џерард. Полека, полека ја подига својата форма (y).

Џо Кол потпишал за Вест Хем :vozbud:
Се надевам дека е перманентен трансфер и уште утре ќе биди официјално. По него и Дони да го избркаат па и Спиринг и за почеток е супер.
А Реина изгледа се исплаши од Батленд па колку толку заличи на голман

Колку значи Лукас за овој тим тоа е чудо, можеби не се приметува толку на ТВ ама типов е играчиште.
П.с. Да прашам, пробал ли некогаш Роџерс да игра со 4-2-3-1 формација, со Ален и Лукас како задњи везни, а пред нив Стерлинг-Џерард-Даунинг и напад Суарез? По мене ова е добра формација а и доста креативен тим. Али што прашувам и јас глупости кога Лукас беше долго време повреден така да тешко да ја има пробано формацијава Роџо.
Како и да е, честито победа. :)

Шуќур врзавме две победи. Сега со оние осмолигашите па после............... :cautious:
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 22:41 ---
Колку значи Лукас за овој тим тоа е чудо, можеби не се приметува толку на ТВ ама типов е играчиште.
П.с. Да прашам, пробал ли некогаш Роџерс да игра со 4-2-3-1 формација, со Ален и Лукас како задњи везни, а пред нив Стерлинг-Џерард-Даунинг и напад Суарез? По мене ова е добра формација а и доста креативен тим. Али што прашувам и јас глупости кога Лукас беше долго време повреден така да тешко да ја има пробано формацијава Роџо.
Како и да е, честито победа. :)
А замисли средина Џерард-Лукас-Снајдер :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom