S
Stivie G
Гостин
Нема ништо за Снајдер.
Според некои и Кавани ќе беше наш играч.
Според некои и Кавани ќе беше наш играч.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто Снајдер...? Џо Кол двојка ќе биде Снајдер кај нас, 28-годишен, огромна плата, проблеми со повреди... башка првпаt ќе игра и у премиер лига. Колку и да е квалитетен, не верувам дека би успеал кај нас. Повеќе би сакал Иско да го видам, иста сума ќе фати ко Снајдер а многу поперспективен и повреден за тие пари.
Нема ништо за Снајдер.
Според некои и Кавани ќе беше наш играч.![]()
Зашто Снајдер...? Џо Кол двојка ќе биде Снајдер кај нас, 28-годишен, огромна плата, проблеми со повреди... башка првпаt ќе игра и у премиер лига. Колку и да е квалитетен, не верувам дека би успеал кај нас. Повеќе би сакал Иско да го видам, иста сума ќе фати ко Снајдер а многу поперспективен и повреден за тие пари.
Мора искуство, и ја тоа го зборам цело време. Али превише ме потсеќа на Џо Кол Снајдер. Али ај ќе видиме. Да не го земеме па да се тегне и он ко Кол, де игра, де повреден, де позајмица, де сака да си иде и да му отплатиме. Камо да дојде и да биде ѕвер, тоа супер би било. Али ја би радо некој што е на врвот од кариерата да ни биде главна 10ка, не некој у залезни години...Riki brat, mora iskustvo. Mora da popolni i na toj plan. Snajder e odlicen i so tim sto ima igrano finalinja i so reprezentacija. Osvoeni trofei sto vo evropa, sto vo domasno prvenstvo. Mora da se donese takov igrac. Veruvaj deka samo na trening da bide i da vlaga od klupa ednas na dve utakmici kje bide odlicen. Kol e igrac so 2-3 dobri sezoni i nisto povekje. Niti osvoil nesto posebno, niti igral bitni utakmici.
Мора искуство, и ја тоа го зборам цело време. Али превише ме потсеќа на Џо Кол Снајдер. Али ај ќе видиме. Да не го земеме па да се тегне и он ко Кол, де игра, де повреден, де позајмица, де сака да си иде и да му отплатиме. Камо да дојде и да биде ѕвер, тоа супер би било. Али ја би радо некој што е на врвот од кариерата да ни биде главна 10ка, не некој у залезни години...
Не се битни годините, според мене Снајдер го помина врвот во кариерата. Треба да се најде некој што сеуште е таму, или ќе биде догодина.Ou i te kako e daleku od zalez na kariera so 28 godini.
Не се битни годините, според мене Снајдер го помина врвот во кариерата. Треба да се најде некој што сеуште е таму, или ќе биде догодина.
Отидов на Вики да проверам колку години има (27 и ми се допаѓа тоа) и еве му ја ставената слика:Lyon are ready to accept as little as €10M for in-form striker Bafetimbi Gomis.
Црнчуга увек ни фалела у тим![]()
Отидов на Вики да проверам колку години има (27 и ми се допаѓа тоа) и еве му ја ставената слика:
![]()
Да не испадне превише црн само?![]()
Не се будалеј утре идам СкопјеРозава попрво у Ниш ќе иде неголи у Скопје да дојде.
П**ка!
Каде бре? Па шо сега, треба да дојдеш да гледаме заедно у Ајриш. Пак не избегнуваш ебаго...Не се будалеј утре идам Скопје