Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Нема ништо за Снајдер.
Според некои и Кавани ќе беше наш играч. :oops:

Зашто Снајдер...? Џо Кол двојка ќе биде Снајдер кај нас, 28-годишен, огромна плата, проблеми со повреди... башка првпаt ќе игра и у премиер лига. Колку и да е квалитетен, не верувам дека би успеал кај нас. Повеќе би сакал Иско да го видам, иста сума ќе фати ко Снајдер а многу поперспективен и повреден за тие пари.

Riki brat, mora iskustvo. Mora da popolni i na toj plan. Snajder e odlicen i so tim sto ima igrano finalinja i so reprezentacija. Osvoeni trofei sto vo evropa, sto vo domasno prvenstvo. Mora da se donese takov igrac. Veruvaj deka samo na trening da bide i da vlaga od klupa ednas na dve utakmici kje bide odlicen. Kol e igrac so 2-3 dobri sezoni i nisto povekje. Niti osvoil nesto posebno, niti igral bitni utakmici.
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 17:06 ---
Нема ништо за Снајдер.
Според некои и Кавани ќе беше наш играч. :oops:

Pretpostavuvav. Kako i da e, mora da se donese zimava iskusen igrac, spored mene.

Зашто Снајдер...? Џо Кол двојка ќе биде Снајдер кај нас, 28-годишен, огромна плата, проблеми со повреди... башка првпаt ќе игра и у премиер лига. Колку и да е квалитетен, не верувам дека би успеал кај нас. Повеќе би сакал Иско да го видам, иста сума ќе фати ко Снајдер а многу поперспективен и повреден за тие пари.

Снајдер и со една нога би го земал пред Инс ,Иско итн

Riki brat, mora iskustvo. Mora da popolni i na toj plan. Snajder e odlicen i so tim sto ima igrano finalinja i so reprezentacija. Osvoeni trofei sto vo evropa, sto vo domasno prvenstvo. Mora da se donese takov igrac. Veruvaj deka samo na trening da bide i da vlaga od klupa ednas na dve utakmici kje bide odlicen. Kol e igrac so 2-3 dobri sezoni i nisto povekje. Niti osvoil nesto posebno, niti igral bitni utakmici.
Мора искуство, и ја тоа го зборам цело време. Али превише ме потсеќа на Џо Кол Снајдер. Али ај ќе видиме. Да не го земеме па да се тегне и он ко Кол, де игра, де повреден, де позајмица, де сака да си иде и да му отплатиме. Камо да дојде и да биде ѕвер, тоа супер би било. Али ја би радо некој што е на врвот од кариерата да ни биде главна 10ка, не некој у залезни години...

Шала на страна, нека не фрлаат пари веќе на копиљаци(Стерлинг,Сусо,Коатес,Кели,Јесил,Морган,Виздом) се повеќе од доволно.
Сега треба да се земе искуство , ете Кол ќе си иде, нека го дадат и Спиро(гледам нешо Болтон сакале да дадат 4.5м за него:свиркам:) и нека запнат да го земат или Снајдер или Волкот или Гамеиро.. + таман и Борини ќе се врати и ќе имаме добар напад.

И бројот на дресот и позицијата на теренот 10 е резервирана за КРИСТИЈАН ЕРИКСЕН :cool:.
Престанете да спомнувате други играчи ;).

Мора искуство, и ја тоа го зборам цело време. Али превише ме потсеќа на Џо Кол Снајдер. Али ај ќе видиме. Да не го земеме па да се тегне и он ко Кол, де игра, де повреден, де позајмица, де сака да си иде и да му отплатиме. Камо да дојде и да биде ѕвер, тоа супер би било. Али ја би радо некој што е на врвот од кариерата да ни биде главна 10ка, не некој у залезни години...

Ou i te kako e daleku od zalez na kariera so 28 godini.

Од Kopwatch (кои 95% од времето се точни) прочитав дека газдите би фрлиле Suarez type of money на 10ка, доколку се убедени дека тој играч би ги отплатил парите (т.е да не биде Керол, Даунинг итн.). Ја пре би им препорачал тие пари на нова 9ка да ги фрлат, 10ка на лето.
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 17:16 ---
Ou i te kako e daleku od zalez na kariera so 28 godini.
Не се битни годините, според мене Снајдер го помина врвот во кариерата. Треба да се најде некој што сеуште е таму, или ќе биде догодина.

Не се битни годините, според мене Снајдер го помина врвот во кариерата. Треба да се најде некој што сеуште е таму, или ќе биде догодина.

Ne se soglasuvam. Ako dojde, kje vidime koj e vo pravo. Kako i da e, toj si ide od Inter. Kje go pratime zaedno. Kade i da otide, kje vidis deka odlicno kje se pokaze. :)

Lyon are ready to accept as little as €10M for in-form striker Bafetimbi Gomis.

Црнчуга увек ни фалела у тим:)
Отидов на Вики да проверам колку години има (27 и ми се допаѓа тоа) и еве му ја ставената слика:

BafeGomis.jpg

Да не испадне превише црн само? :ROFLMAO:

Отидов на Вики да проверам колку години има (27 и ми се допаѓа тоа) и еве му ја ставената слика:

BafeGomis.jpg

Да не испадне превише црн само? :ROFLMAO:

Овој го памтам пред неколку години беше перспективен ептен,го бараа клубови али после имаше некој проблем со срцето и од тогаш како да спласна малце.. али ја би го зел безразлика на се..без црнец не се зима титула:)

''За себе сметам дека сум напаѓач. Сметам дека моите атрибути се најдобри како централен напаѓач. Но имам играно и на крилата и имам научено многу низ тој процес. Никогаш нема да одбијам да играм на таа позиција и исто така никогаш нема да барам да играм на централната позиција. Ќе играм онаму каде што менаџерот сака да играм и ќе се обидам да го дадам мојот максимум. Ќе се обидам да донесам насмевки на лицата на фановите и се надевам дека ќе имаме големи успеси, тоа ќе биде неверојатно.''

„Само сакам да кажам дека се надевам дека сте добро и дека имавте добар Божиќ и Нова Година. Пресреќен сум што дојдов во овој клуб. Се гордеам со овој клуб и се надевам дека сте среќни што дојдов тука. Се надевам дека ќе донесам успех на клубот и ќе донесам насмевки барем на неколкумина. Благодарам што ме примивте.“

Добар впечаток од првово интервју, сака многу насмевки да гледа, да не изиграва само циркузант на терен па да не смее :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom