Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не ми се чека!! Сакам неспособните и непотребните играчи да летнат од тимот да да дојдат нови способни играчи. Ни фали квалитет а не квантитет. Плачиме за голман.........ги имаме тројца: Реина, Дони, Џонс. Е сега што првиот е ѕвезда па не му се брани и 3 години е во мизерна форма, и што вториот е во Бразил по карневали и плажи и така си зема плата и што ни останува Џонс кој беше планиран за трет голман е друг проблем. Плачиме за напаѓач. Суарез, Борини и Керол на позајмица. Едниот вон форма, другиот повреден, третиот на позајмица. Крила?? Даунинг, Кол, Асаиди, Стерлинг и пак Суарез. Тоа што моментално Даунинг и Кол не можат да се наречат играчи ,што Асаиди е надвор од форма , Стерлинг е 18 годишен копиљ а Суарез каде побрзо да игра не е проблем со тенка клупа. Имаме играчи за играчи само голем дел од овие се ботови а не играчи моментално. Затоа не сакам да видам изговори како не можел Роџерс да продава 6 играчи пошто ќе требало да купи 12 :facepalm::tapp: Ќе си продај 6-7 играчи и ќе си донеси нови 6. Тоа е тоа.
Голман
Лев бек
Крило
Шпиц
Шпиц
Среден играч - дали Шахин ќе се откупи или друг не знам.
Пари ќе се има, време ќе се има нека повели Роџерс.
А вечер лошо ќе биди. Ако не победиме не знам.........после со Стоук пишете пропало, КПР има да не ѕвекнат а со Сандерленд ќе се мачиме. А после тоа...............ако не се најдиме во зона за испаѓање добро ќе биди :mad:
Добро бе, во 3 и пол се пишувал олкав пост?Па и уште пијан? :P :D :D
--- надополнето: 22 декември 2012 во 09:52 ---
Еве едно интервју, кое многу,многу работи разјаснува....
Adressing possible no of players in Jan plus loan deals and differing opinions of vison with FSG (owners) He says possibly 2 or 3 incoming players. As mentioned earlier, front 3 players. Stated that he’s made several enquiries for top players on loan but is struggling to get any success.

Said that FSG are keen on young talent which he agrees but did say owners should be looking further than that. He says a mixture of experience and youth will give perfect blend and says will let owners constantly know even if there is disapproval.

Someone cited like a Bellamy type of deal. He said that would be ideal. Said alot of names mentioned in tabloids said most of em are not true.

ON SUAREZ'S POSITION! Wants Suarez supporting a mobile No 9. Either behind the striker or wide. He went on to say that although, he's been brilliant in the false No 9 role ultimately he wants him supporting a top class no 9. Went on to say that his play out of the box is brlliant, the way he works his magic down down the by line.

BR says he expects his No 9 to be mobile, wanting to score goals, and brings others in to play.

Says he wants goal scoring wide men to compliment the wing backs. Cited Shelvey operating as a foward at Blackpool scoring 6 goals.

BIG ONE. Was asked if he was intending to buy a 'Proper specialized No 10' BR was very open and keen on that idea and has that idea in the back of his mind. Cites, cash flow is an issue. Thus, he has to prioritise who he wants first and in this case he says he needs to settle the front 3 fowards/inside fowards first.

GOES ON TO SAY LOOKING FOR: "I want a bright, clever, top class number 10 in summer".

Adressing Stevie's role in the team. Was asked if he could operate in the front 3, Rodgers felt he's more suited at 'diamond position' top of the midfield trio (^), driving the ball foward. Says Stevie has been unlucky that ball is not played to him as often to really see his impact. Says will get better over time.

Adresses wing back options on the left. Went on to comment both about Jose Enrique and Downing. He said when playing them together, the often cancel out each other getting in each others way. Reson being because of the way Jose Enrique operates. (Not faulting him of course)

When asked if he's looking to strengthen in that area he replied 'We need more ‘support on that side’.
*Shows that possibly we are possibly looking at another LWB who can operate as a LB too. The reason why Rose (who would be brillant) is linked with us.

Adresses Defensive issues goes on to compliment Daniel Agger. Calls him worldclass and says he's is the best centre back in world football.

2.Looking actively for Jack Robinson to be shipped out on loan, to a team where he can get gametime. He's says one he gets that he’ll be able to come back and really challenge for a spot.http://www.youtube.com/watch?v=Y3XVbOQ2fX0&list=PLJRb6yxlBkhPv9LJDd6iDvFM4yWzgpFE_&index=2 Еве го интервјуто, има уште 2 дела, потроши 2 сати од неговото драгоцено време за да ни објасни нам фановите што е и како е :), и после некој ќе ми речи Роџерс Аут :D :D

Dekio7 ќе биди Роџерс :icon_lol: kjara и LiverBird ќе бидат физиотерапевтките. Дури и оние од Челзи ќе ни подзавидат. Nethervor ќе биди Ајре. Ионака нигде го нема. За газда не знам

Кој бе никаде го нема, иде јануари сега ќе видите како се маваат 45 милиони на Волкот. Ајре се појавува ретко ама се памти долго!

Сега ми пиша Роџерс, овај ќе бил составот за денеска :)
Ќелајцата
Џонсон-Шкртко-Агер-Енрике
----Лукас-----------Хендерсон
-------------Капетанот
Стерлинг--------------Даунинг
--------------Луиса Суареза
:D :D

Спремајте се за големо име летото :D. Eriksen, Eriksen, Eriksen :vozbud:. Тоа моја желба де ;).

За денес Сусо стартува.

Спремајте се за големо име летото :D. Eriksen, Eriksen, Eriksen :vozbud:. Тоа моја желба де ;).

За денес Сусо стартува.
Јас секое лето се спремам за големи имиња и добивам големи имиња... но по број на букви:
Stewart Downing - 14 букви
Jordan Henderson - 15 букви

Роџерс вика зимава ќе пробаме да донесеме 3 офанзивни играчи, и ако се најде уште нешто плус. Само се надевам ќе ги изберат точните играчи...

Аман бе, за Хендерсон ли ќе се тепаш. :D И самиот Хендерсон ќе ти рече не се тепај бе не вреди за мене. :ROFLMAO:
Абе криво ми е кога сите пишувате дека не го бива, дека е дрво. Неслучајно е капитен на Англија-21, неслучајно стигна до 100 натпревари во ПЛ со 21 година.Најпотценет играч. Лукас втор дел.

Абе криво ми е кога сите пишувате дека не го бива, дека е дрво. Неслучајно е капитен на Англија-21, неслучајно стигна до 100 натпревари во ПЛ со 21 година.Најпотценет играч. Лукас втор дел.
Лукас не го биваше и после стана супер играч, кога ќе почне Хендерсон да го покажува својот квалитет ќе ги има сите пофалби од мене.
@KOPWATCH: Heavy rain in Liverpool could put today's game at risk. #LFC

Fuck....
Ќе прекине да врне до после.

@KOPWATCH: Heavy rain in Liverpool could put today's game at risk. #LFC

Fuck....
What's all this about the game getting called off?

Bullocks, or a small chance?

No chance, it's only raining.
--- надополнето: 22 декември 2012 во 14:32 ---
According to reports, Liverpool veteran Jamie Carragher is considering retirement at the end of the season.

"There is a chance that I will retire at the end of the season," Carragher told The Express.

"It is the last season of my contract and the club have not said anything to me yet. I am open-minded, but I would not play on if I was killing the team when I played. I would not be hanging on for money or anything.

"And I would not go anywhere else. It is Liverpool or nothing for me."

Голема штета ако отиде во пензија :place:.
А да знаете како замена спремаат, некој циган од Валенсијен :facepalm:.

Не се секирајте бе............ќе најди Роџерс замена. Некоја пропалица од Свонси
--- надополнето: 22 декември 2012 во 16:30 ---
Еве го интервјуто, има уште 2 дела, потроши 2 сати од неговото драгоцено време за да ни објасни нам фановите што е и како е :), и после некој ќе ми речи Роџерс Аут :D :D
Освен попување и силење, Роџерс друго ништо и не покажал. Тотално е изгубен во времето и просторот само ајде............велемајстор е нели
--- надополнето: 22 декември 2012 во 17:57 ---
Со победа од 2 гола разлика одиме на 8ма позиција. Значи нема да тепаме. И да тепаме наредната ќе ја заебиме :tapp::facepalm:

Не се секирајте бе............ќе најди Роџерс замена. Некоја пропалица од Свонси
--- надополнето: 22 декември 2012 во 16:30 ---

Освен попување и силење, Роџерс друго ништо и не покажал. Тотално е изгубен во времето и просторот само ајде............велемајстор е нели
--- надополнето: 22 декември 2012 во 17:57 ---
Со победа од 2 гола разлика одиме на 8ма позиција. Значи нема да тепаме. И да тепаме наредната ќе ја заебиме :tapp::facepalm:
Ќе тепаме сега, ама за наредната не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom