S
Stivie G
Гостин
Сусо парично казнет од ФА бидејки на Енрике на шала му кажа геј на твитер
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти не туку ми оди офтопик, не гледаш тимот за 2012 го прајмеСусо парично казнет од ФА бидејки на Енрике на шала му кажа геј на твитер.
Море би играл јас и во средина само да одам не можам а не па да трчам. Затоа кога играм фудбал играм или напаѓач или стопер. Ќе појдам ќе постојам напред некое време ќе потрчам после се враќам назад и пак си седам. Како Керол реков пошто баш како него не се ни движам премногу нити пак имам некакви технички способности. Намести ми ја да ја забијам со левицатаСите деструктивци бараме да играме....ееееј на времето сите плачевме за напаѓачи да бидиме, само Rosemberg остана достоен (стилот како на Керол му бил) значи појма немаш од фудбал
Цел поручек се смеам![]()
![]()
Bitch please. Керол од Њукасл а не овој нашиот. Прашај ги Dekio7 и Џони Вајсмилер кој беше меѓу најдобрите стелци изминатата сезона во БитолаПа ко Керол му е....дрво не видено.....стап....10 гола во 2 сезони ќе даде.![]()
Eве го нашиот ДаунингАко ви треба лево крило на располагање сум, добра лева имам![]()
Eве го нашиот Даунинг![]()
Речи Робен ебагои подобар али дефанзивно малку послабо од Енрике но подобар од Даунинг офанзивно и дефанзивно![]()
Некако ептен се засилија шпекулациите за Инс и Стариџ. dragonsky Каква е ситуацијата кај вас??
--- надополнето: 18 декември 2012 во 23:03 ---
Речи Робен ебаго![]()
Ние не се замараме со вакви нискобуџетни играчи.Некако ептен се засилија шпекулациите за Инс и Стариџ.
Е го немаме ние Роман. Мора со ваквиНие не се замараме со вакви нискобуџетни играчи.
Или 50+ милиони или ништо.
Можно е да иде кај вас Стариџ.
Е добро за лево крилоРибери![]()
Том Инс изгледа ќе го земиме. За во чемпионшип е супер така да со него ќе газиме тамуЌе ве видам ко ќе играме втора лига дали вака ќе се забавувате!![]()