the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Europa League Squad for Udinese.
Brad Jones, Gulacsi, Flanagan, Coates, Wisdom, Carragher, Robinson, Sinclair, Shelvey, Henderson, Lucas, Coady, Cole, Pacheco, Downing, Suso, Assaidi and Luis Suarez.
Еве колку му е важна ЛЕ на Роџерс...Суарез е во игра само заради тоа што е суспендиран за во Недела
А ги сметаш трошковите за патувањата, уморот на играчите од долги патувања?Тоа значи отпаѓаме..јас стварно не ги разбирам..
Како може да не сакаат да земат 200.000 евра од секој меч т.е од секоја победа во група?!?!?!
- 1st qualifying round: €90,000
- 2nd qualifying round: €90,000
- 3rd qualifying round: €90,000
- Playoffs: €90,000
- Group stage: €640,000
- For each match in group stage: €60,000
- Group match victory: €140,000
- Group match draw: €70,000
- Round of 32: €200,000
- Round of 16: €300,000
- Quarter-finals: €400,000
- Semi-finals: €700,000
- Losing Finalist: €2,000,000
- Winning the Final: €3,000,000
Само со една победа се покриваат неделните трошкови за Алан(45.000) Хендо(60.000) ,Стерлинг (20.000) ,Асаиди ( мислам 21.000),Шелви + Сусо..
Зашто и како е можно да не ги сакаат овие пари??
Кој бе? Ко ќе го опни Даунинг бек ќе се чудиме сите, а Кол лево крило, Асаиди десно или обратно, средина Шелви,Хендо,Сусо, вака и не е лош тимотСоставот кој отпатувал за Удине:
Brad Jones, Gulacsi, Flanagan, Coates, Wisdom, Carragher, Robinson, Sinclair, Shelvey, Henderson, Lucas, Coady, Cole, Pacheco, Downing, Suso, Assaidi and Luis Suarez.
Коа ги разгледуваш 90% од овие, и на крај го читаш името на Суарез, споредбата те тера да дека мислиш човекот ќе излезе да игра со 10 ратарди на терен... жално е што така изгледа на хартија.... али мислам дека може да се изведе квалитетна 11ка и лесно да поминеме: Џоунс, Виздом, Кара, Коатес, Робинзон, Шелви, Хендо, Сусо, Даунинг/Кол, Асаиди, Суарез. Лукас да не го играме беспотребно, а еден од Даунинг или Кол мора да игра, иако тешко е да се погоди кој би бил правилниот избор знаејќи ја нивната форма која е пошарена од виножито.
Шо ти е море зошто ни се нас пари?? Богати сме ние. Сити и ПСЖ можат да ни завидуваат на парите. Во ЛШ ако се пласираме некогаш нашиве ќе ги одбијат парите. Ќе речат не ни требаат ние за ќејф играме во ЛШ. Причината поради која не трошиме е таа што така било многу лесно да се освои титула. Чим можел дебил како Манчини со трошење да освои замисли тек што би сторил велемајстор како РоџерсЗашто и како е можно да не ги сакаат овие пари??
Зошто бе??? За без трофеј да останиме?? Јас викам дајте ваму да земиме некој пехар да си седи во витрини, во ПЛ ионака не чади оџак од овие. Ако се за 4то место ќе завршат таму, ако не се а не се, нема да завршат. Дали сме играле во ЕЛ, ФА итн нема некое значење за овие дебили. Цело време го чуваме тимот одморен да биди во ПЛ за шо?? За факинг 11то место и да не можат после 75та минута на секој меч да одат а не пак да трчаат?? Која би била предноста да не играме ЕЛ и ФА?? Одмореноста на составот очигледно не е причината пошто доволно е одморан тимот и пак џабе. А и има штета Карагер,Коатес итн ако потрчаат против некои екипички плус??Мразам да го кажам следново ама, реков дека нема да иде на победа во Удине. Не му е битна. Искрено, сакам да испаднеме. Сакам и од ФА Куп да испаднеме.
Зошто бе??? За без трофеј да останиме?? Јас викам дајте ваму да земиме некој пехар да си седи во витрини, во ПЛ ионака не чади оџак од овие. Ако се за 4то место ќе завршат таму, ако не се а не се, нема да завршат. Дали сме играле во ЕЛ, ФА итн нема некое значење за овие дебили. Цело време го чуваме тимот одморен да биди во ПЛ за шо?? За факинг 11то место и да не можат после 75та минута на секој меч да одат а не пак да трчаат?? Која би била предноста да не играме ЕЛ и ФА?? Одмореноста на составот очигледно не е причината пошто доволно е одморан тимот и пак џабе. А и има штета Карагер,Коатес итн ако потрчаат против некои екипички плус??
Можи Пеџа е во право, ама пак поинтересно би било од на пролет и во Четврток да го гледаме нашиот сакан клуб..
Абе Peja989 ти беше со Ливербирд тетоважата? (додуша кај тебе не беше upon your chest, ѕуку under your knee) и нареден пат кога ќе одиме на заедничко следење на Ливппул по куси да дојдиш (и да е зима) сакам да ја видам како изгледа...тетоважата
![]()
![]()
За Зимски не мора да штедиш, ајде кај мене на гости.....НемаТ проблем. Имам брат, само ја тргнав сликата од тука, почнаа да ми се закануваат на форумов, па да не ме најдат....знаеш, убијци, ова она...си викам, мил ми е животов, ради форум не вреду да го изгубам
Иначе, да знаеш каков план имам за цеа подколеница, со Шенкли Гејт, Пејсли Гејт, YNWA, ЛФЦ, JFT96 и Факелот.
Само пари немам...мислам, имам...ама ако ги дадам сите, ќе неам месец и нешто, ќе останам со прст во уста....а де штедам за летен одмор, де за зимски....тежок живот балкански живееме![]()