Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
If you want Sterling to score, put a girl goalkeeper. :LOL:
Оооо има некој 3 пати да ја "совлада" :D :D :D
--- надополнето: 3 декември 2012 во 00:57 ---
67786_517602194946668_90474823_n.png

spacer.gif

spacer.gif
559781_447112055349105_841270580_n.jpg

21752_447116532015324_113382814_n.jpg
Ама колку грд осмех има нека си еби мајката....ич не е како неговиот претходник во таа област :D
Kenny-Dalglish-Liverpool-007.jpg

На крај краева кога ќе се направи една пресметка испаѓа дека подобро е Роџерс да остани и наредната сезона. Нема веќе слободни квалитетни менаџери во голем број така да ако го избркаме Роџерс само ќе дозаглавиме. Плус веќе 4 сезони со ред ги почнуваме со различни менаџери и различни состави. Барем еднаш да имаме сличен состав и ист менаџер. Јбг не можи во Јуни да иди менаџер па ајде во Јули привикнувај се на нов стил на игра па ајде трансфери во Август и ојде сезоната. Така да нека остани велемајсторов да му ебам се женско,згодно во фамилија. Ме мачат последните 2 неуспеси уште и ќе тера тоа долго време. Знам дека ќе зажалам за ова шо посакав да остани ама ајде :tapp:
Туку дајте Бафетимби Гомис да го земиме :coffee: Интересно име има...........замислете кога ќе пцуеме по него: Пичка ти матер бафеТИМБО една зелена (иако тој црна тимба има). Плус има некоја мака се онесвестува често, така да ако почни да промашува доволни ќе бидат неколку наши клетви и ќе оди јабана :icon_lol:

Europa League Squad for Udinese.

Brad Jones, Gulacsi, Flanagan, Coates, Wisdom, Carragher, Robinson, Sinclair, Shelvey, Henderson, Lucas, Coady, Cole, Pacheco, Downing, Suso, Assaidi and Luis Suarez.
Еве колку му е важна ЛЕ на Роџерс...Суарез е во игра само заради тоа што е суспендиран за во Недела

Зашто само по нашиве страни може да се видат вакви лудории со имињата?????
Адорјан е .. а не АдорЏан.. аман више..

Составот кој отпатувал за Удине:
Brad Jones, Gulacsi, Flanagan, Coates, Wisdom, Carragher, Robinson, Sinclair, Shelvey, Henderson, Lucas, Coady, Cole, Pacheco, Downing, Suso, Assaidi and Luis Suarez.

Коа ги разгледуваш 90% од овие, и на крај го читаш името на Суарез, споредбата те тера да дека мислиш човекот ќе излезе да игра со 10 ратарди на терен... жално е што така изгледа на хартија.... али мислам дека може да се изведе квалитетна 11ка и лесно да поминеме: Џоунс, Виздом, Кара, Коатес, Робинзон, Шелви, Хендо, Сусо, Даунинг/Кол, Асаиди, Суарез. Лукас да не го играме беспотребно, а еден од Даунинг или Кол мора да игра, иако тешко е да се погоди кој би бил правилниот избор знаејќи ја нивната форма која е пошарена од виножито.

Europa League Squad for Udinese.

Еве колку му е важна ЛЕ на Роџерс...Суарез е во игра само заради тоа што е суспендиран за во Недела

Тоа значи отпаѓаме..јас стварно не ги разбирам..

• 1st qualifying round: €90,000
  • 2nd qualifying round: €90,000
  • 3rd qualifying round: €90,000
  • Playoffs: €90,000
  • Group stage: €640,000
  • For each match in group stage: €60,000
  • Group match victory: €140,000
  • Group match draw: €70,000
  • Round of 32: €200,000
  • Round of 16: €300,000
  • Quarter-finals: €400,000
  • Semi-finals: €700,000
  • Losing Finalist: €2,000,000
  • Winning the Final: €3,000,000
Како може да не сакаат да земат 200.000 евра од секој меч т.е од секоја победа во група?!?!?!
Само со една победа се покриваат неделните трошкови за Алан(45.000) Хендо(60.000) ,Стерлинг (20.000) ,Асаиди ( мислам 21.000),Шелви + Сусо..
Зашто и како е можно да не ги сакаат овие пари??

Тоа значи отпаѓаме..јас стварно не ги разбирам..

• 1st qualifying round: €90,000
  • 2nd qualifying round: €90,000
  • 3rd qualifying round: €90,000
  • Playoffs: €90,000
  • Group stage: €640,000
  • For each match in group stage: €60,000
  • Group match victory: €140,000
  • Group match draw: €70,000
  • Round of 32: €200,000
  • Round of 16: €300,000
  • Quarter-finals: €400,000
  • Semi-finals: €700,000
  • Losing Finalist: €2,000,000
  • Winning the Final: €3,000,000
Како може да не сакаат да земат 200.000 евра од секој меч т.е од секоја победа во група?!?!?!

Само со една победа се покриваат неделните трошкови за Алан(45.000) Хендо(60.000) ,Стерлинг (20.000) ,Асаиди ( мислам 21.000),Шелви + Сусо..
А ги сметаш трошковите за патувањата, уморот на играчите од долги патувања?
--- надополнето: 3 декември 2012 во 17:41 ---
Составот кој отпатувал за Удине:

Коа ги разгледуваш 90% од овие, и на крај го читаш името на Суарез, споредбата те тера да дека мислиш човекот ќе излезе да игра со 10 ратарди на терен... жално е што така изгледа на хартија.... али мислам дека може да се изведе квалитетна 11ка и лесно да поминеме: Џоунс, Виздом, Кара, Коатес, Робинзон, Шелви, Хендо, Сусо, Даунинг/Кол, Асаиди, Суарез. Лукас да не го играме беспотребно, а еден од Даунинг или Кол мора да игра, иако тешко е да се погоди кој би бил правилниот избор знаејќи ја нивната форма која е пошарена од виножито.
Кој бе? Ко ќе го опни Даунинг бек ќе се чудиме сите, а Кол лево крило, Асаиди десно или обратно, средина Шелви,Хендо,Сусо, вака и не е лош тимот

Шо ти е море зошто ни се нас пари?? Богати сме ние. Сити и ПСЖ можат да ни завидуваат на парите. Во ЛШ ако се пласираме некогаш нашиве ќе ги одбијат парите. Ќе речат не ни требаат ние за ќејф играме во ЛШ. Причината поради која не трошиме е таа што така било многу лесно да се освои титула. Чим можел дебил како Манчини со трошење да освои замисли тек што би сторил велемајстор како Роџерс :icon_lol: Затоа нашиве сакале да биди поинтересно и потешко. Како Шенкли на времето што создавал тим. Нели велемајстор имаме на клупа, новиот Шенкли што се вели?!!!!

Мразам да го кажам следново ама, реков дека нема да иде на победа во Удине. Не му е битна. Искрено, сакам да испаднеме. Сакам и од ФА Куп да испаднеме.

Мразам да го кажам следново ама, реков дека нема да иде на победа во Удине. Не му е битна. Искрено, сакам да испаднеме. Сакам и од ФА Куп да испаднеме.
Зошто бе??? За без трофеј да останиме?? Јас викам дајте ваму да земиме некој пехар да си седи во витрини, во ПЛ ионака не чади оџак од овие. Ако се за 4то место ќе завршат таму, ако не се а не се, нема да завршат. Дали сме играле во ЕЛ, ФА итн нема некое значење за овие дебили. Цело време го чуваме тимот одморен да биди во ПЛ за шо?? За факинг 11то место и да не можат после 75та минута на секој меч да одат а не пак да трчаат?? Која би била предноста да не играме ЕЛ и ФА?? Одмореноста на составот очигледно не е причината пошто доволно е одморан тимот и пак џабе. А и има штета Карагер,Коатес итн ако потрчаат против некои екипички плус??

Зошто бе??? За без трофеј да останиме?? Јас викам дајте ваму да земиме некој пехар да си седи во витрини, во ПЛ ионака не чади оџак од овие. Ако се за 4то место ќе завршат таму, ако не се а не се, нема да завршат. Дали сме играле во ЕЛ, ФА итн нема некое значење за овие дебили. Цело време го чуваме тимот одморен да биди во ПЛ за шо?? За факинг 11то место и да не можат после 75та минута на секој меч да одат а не пак да трчаат?? Која би била предноста да не играме ЕЛ и ФА?? Одмореноста на составот очигледно не е причината пошто доволно е одморан тимот и пак џабе. А и има штета Карагер,Коатес итн ако потрчаат против некои екипички плус??

Можеби сега не се осеќа разлика ама ќе правиме муабето во Фебруари....ќе бидат цркнати. Не сме ни на пола сезона од ПЛ. Дефицитарен состав имаме брат...за нигде. Во Јануари и да бидат донесени играчи, тоа ќе бидат максимум двајца. Со сигурност, некои мизерии. Сакам да испаднеме, за да не ни се здобие некој од сегашниве со повреда....уште полошо, место еден, два тројца да бидат.

Можи Пеџа е во право, ама пак поинтересно би било од на пролет и во Четврток да го гледаме нашиот сакан клуб..
Абе Peja989 ти беше со Ливербирд тетоважата? (додуша кај тебе не беше upon your chest, ѕуку under your knee :D ) и нареден пат кога ќе одиме на заедничко следење на Ливппул по куси да дојдиш (и да е зима) сакам да ја видам како изгледа...тетоважата :D :D

Можи Пеџа е во право, ама пак поинтересно би било од на пролет и во Четврток да го гледаме нашиот сакан клуб..
Абе Peja989 ти беше со Ливербирд тетоважата? (додуша кај тебе не беше upon your chest, ѕуку under your knee :D ) и нареден пат кога ќе одиме на заедничко следење на Ливппул по куси да дојдиш (и да е зима) сакам да ја видам како изгледа...тетоважата :D :D

НемаТ проблем. Имам брат, само ја тргнав сликата од тука, почнаа да ми се закануваат на форумов, па да не ме најдат....знаеш, убијци, ова она...си викам, мил ми е животов, ради форум не вреду да го изгубам:pos:

Иначе, да знаеш каков план имам за цеа подколеница, со Шенкли Гејт, Пејсли Гејт, YNWA, ЛФЦ, JFT96 и Факелот.

Само пари немам...мислам, имам...ама ако ги дадам сите, ќе неам месец и нешто, ќе останам со прст во уста....а де штедам за летен одмор, де за зимски....тежок живот балкански живееме :facepalm:

НемаТ проблем. Имам брат, само ја тргнав сликата од тука, почнаа да ми се закануваат на форумов, па да не ме најдат....знаеш, убијци, ова она...си викам, мил ми е животов, ради форум не вреду да го изгубам:pos:

Иначе, да знаеш каков план имам за цеа подколеница, со Шенкли Гејт, Пејсли Гејт, YNWA, ЛФЦ, JFT96 и Факелот.

Само пари немам...мислам, имам...ама ако ги дадам сите, ќе неам месец и нешто, ќе останам со прст во уста....а де штедам за летен одмор, де за зимски....тежок живот балкански живееме :facepalm:
За Зимски не мора да штедиш, ајде кај мене на гости.....;)
ај во ПП ако сакаш да ми кажиш колку е сето отприлика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom