Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама ретко си пишувал/а
Затоа пиво![]()
Глеам не сте задоволни од реализацијата и резултатот, само да ве потсетам дека имаше милион натпревари на кои требаше 10-0 да тепавме, а ние губевме 1-0...
Али не заврши така, затоа сум задоволен од целокупниот исход.Баш ради тоа. Пропуштени 99% шанси многу пати до сега не коштале бодови. Среќа Саутемптон не се некој подобар тим, иначе и оваа ќе беше само уште една од многуте утакмици кога Ливерпул завршил со бод и покрај целосната доминација.
Глеам не сте задоволни од реализацијата и резултатот, само да ве потсетам дека имаше милион натпревари на кои требаше 10-0 да тепавме, а ние губевме 1-0...
Пиво ќе частиш
Добро чим си била дама ослободена си од плаќање данокПиво или кафе, одлучи се!Дека ретко пишувам да, веројатно така и ќе продолжи, али ако нешто менува барем редовно читам.
п.с. -ла
И ти си новШтета,требеше да ги наполниме 3-4 уште прво полувреме,али шта је ту је..сепак 3 бода земавме..второ полувреме многу незаинтересирано играа,сепак да беше некоја поквалитетна екипа ке ги искористеше грешките...браво за Lucas,се гледа колку ни фали дечкото,Allen конечно солидна партија после некое време...Gerrard исто,секоја чест за длабочинските пасови...за одбраната нема со да се коментира стандардно солидна...само не ми е јасно зашто не му дава шанса на Sahin? Можеше да го замени Shelvey во второто полувреме,кој делуваше бааѓи уморен.
Не не.....рековме дамите нема да даваат пиво.Ја ќе ти даам 3 гајби од пола кило ѕидарски СКОПСКО да тренираш, да не те фаќа од 2 пива да се праиш камен.
За кога ќе дојдеш у Скопје да се тепате на мостот со другар ти Пеџа, ако те победи да не кажеш послем „Ама ја пиво пиев, ме фати, не бев у форма.“
И, да, честито победа (ќе забораев), ама тим како Ливерпул требаше да ги тепа Саутемптон со 5-0 најмалце.
Плус примирје имаме склучено сега нема до пресметки да дојди
Е тоа е сега.......не сме многу скаузери во РМ па да не се ретчимеНефер играчи сте биле вие. Ич не си стоите на зборот.
А баш ќе беше epic battle.![]()
--- надополнето: 1 декември 2012 во 20:39 ---
И ти си новГледаш, те подзаборавивме тебе
--- надополнето: 1 декември 2012 во 20:41 ---