kazioX
Примерен форумџија
- Член од
- 28 април 2011
- Мислења
- 3.869
- Поени од реакции
- 10.731
Прикриваш докази а? Паметно.Не бе..........ама нели имаше еден таков лудак на форумов едно време?? Кај отиде![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прикриваш докази а? Паметно.Не бе..........ама нели имаше еден таков лудак на форумов едно време?? Кај отиде![]()
Ќе тепа Сити не се секирајАј бе да ги плеснеме кокошкиве утре, сакам да ми тепа тимот!
Ќе тепа Сити не се секирај
А овие токмациве наши сакам да изгубат
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 00:29 ---
Море Peja989 мисир еден, уште бил тука на форумов extreme 1. А јас го навредив. Ако дојди вечер да ме заколи??![]()
Ќути штета Макси што беше резервиран за Њуелс Олд Бојс, да не беше така ќе искеширавме 30 милиони на него од шо ги напука 2 пати сезонатаНа овие кој и да им даде од наш тим гол одма заинтересирани се
Требаше да го наместат Даунинг ...
сега Суарез им е целта - 40 м ф ... (мислам дека знаете за кој шит тим зборам )
a ti misir mislis ako sum ludak ja sum psihopat pa ce te kolam... ja znam deka genijalecot se granici so ludilo ne si cul toa? i nikola tesla mu vikale ti ludak a ja izmislil naizmernata struja. si go gledal filmot koj vika toj mislili su da je ludi starac. i toj amerikanecot so go ebaase koj mu rece nisi razumeo amerikanski smislu za humoru i tesla koj mu se najluti. site genijalci vo svoe vreme ne gi sfajcale uboo. kopernik koj go zapalile deka mu teknalo se vrti zemjata. si cul za teorija na revolucija? lugeto im treba vreme.. ne mozat da sfatat deka nastanale od majmuni so prilagoduenje uste. ama ne mozes da gi krivis tolkav intilekt imaat. za murinjo vikaat ludak. sto treba da se samoubie sea?? covek koj ce izleze so napredni idei ili ednostavno koj mu sveti siljalickata mora lugjeto taka krivo da go gledaat da recat ej so mu e na ovoj nenormalen lud. covek mora da zivee so toa. ne deka ja se kurcam,ne vikam deka sum genijalec ama cim lugjeto ti vikaat mrdnat ludak otiden mora da imas na pamet toa deka pokazuvas znaci na genijalnost.
ama treba i da citas, ja nacitan sum vakvi raboti i ne e cudo so lugeto nekogas ne me sfakaat.
inace liverpul katastrofa. slab vi e trenerot a i raka na srce nema igraci kojznae so...
a ti misir mislis ako sum ludak ja sum psihopat pa ce te kolam... ja znam deka genijalecot se granici so ludilo ne si cul toa? i nikola tesla mu vikale ti ludak a ja izmislil naizmernata struja. si go gledal filmot koj vika toj mislili su da je ludi starac. i toj amerikanecot so go ebaase koj mu rece nisi razumeo amerikanski smislu za humoru i tesla koj mu se najluti. site genijalci vo svoe vreme ne gi sfajcale uboo. kopernik koj go zapalile deka mu teknalo se vrti zemjata. si cul za teorija na revolucija? lugeto im treba vreme.. ne mozat da sfatat deka nastanale od majmuni so prilagoduenje uste. ama ne mozes da gi krivis tolkav intilekt imaat. za murinjo vikaat ludak. sto treba da se samoubie sea?? covek koj ce izleze so napredni idei ili ednostavno koj mu sveti siljalickata mora lugjeto taka krivo da go gledaat da recat ej so mu e na ovoj nenormalen lud. covek mora da zivee so toa. ne deka ja se kurcam,ne vikam deka sum genijalec ama cim lugjeto ti vikaat mrdnat ludak otiden mora da imas na pamet toa deka pokazuvas znaci na genijalnost.
ama treba i da citas, ja nacitan sum vakvi raboti i ne e cudo so lugeto nekogas ne me sfakaat.
inace liverpul katastrofa. slab vi e trenerot a i raka na srce nema igraci kojznae so...
Море Peja989 мисир еден, уште бил тука на форумов extreme 1. А јас го навредив. Ако дојди вечер да ме заколи??![]()
Nicolaus Copernicus died on 24 May 1543, on the day that he was presented with an advance copy of his De revolutionibus orbium coelestium.
he was seized with apoplexy and paralysis.
Галилеј го подржувал Коперниканизмот, но, Џордано Бруно е спалениот.Не бе он мислел на Галилео Галилеј ама изгледа му се помешале сијаличките, или чачкал по бушоните па му искочило кушлус.
A не ќе беше поедноставно ножот да го земиш??a ti misir mislis ako sum ludak ja sum psihopat pa ce te kolam... ja znam deka genijalecot se granici so ludilo ne si cul toa? i nikola tesla mu vikale ti ludak a ja izmislil naizmernata struja. si go gledal filmot koj vika toj mislili su da je ludi starac. i toj amerikanecot so go ebaase koj mu rece nisi razumeo amerikanski smislu za humoru i tesla koj mu se najluti. site genijalci vo svoe vreme ne gi sfajcale uboo. kopernik koj go zapalile deka mu teknalo se vrti zemjata. si cul za teorija na revolucija? lugeto im treba vreme.. ne mozat da sfatat deka nastanale od majmuni so prilagoduenje uste. ama ne mozes da gi krivis tolkav intilekt imaat. za murinjo vikaat ludak. sto treba da se samoubie sea?? covek koj ce izleze so napredni idei ili ednostavno koj mu sveti siljalickata mora lugjeto taka krivo da go gledaat da recat ej so mu e na ovoj nenormalen lud. covek mora da zivee so toa. ne deka ja se kurcam,ne vikam deka sum genijalec ama cim lugjeto ti vikaat mrdnat ludak otiden mora da imas na pamet toa deka pokazuvas znaci na genijalnost.
Со оглед на тоа што Фулам ќе губи, Вест Хем ќе губи а Евертон и Арсенал играат меѓу себе ,ние имаме шанса да им се доближиме и да скокниме некое место. Па според тоа едноставно нема да победиме. Не можиме кикс да искористиме. Овој тим е без карактер. Овој тим е без мадиња. Така да никаква победа и не очекувам вечерВечерва ја имаме шансата да победиме голем противник!