ако добро сум го прател? многу добро сум го прател верувај.
годинава ливерпул и керол ме коштаат 780 евра само за да ги гледам на тв бидејќи ги сакам. толку ме кошта годишно скај спорт, а ливерпул е единствената причина. мува да прелета за ливерпул - не испуштам.
керол, немам ништо против него, детето не знае да игра фудбал. џабе се анализи од типот што прави што се очекува од него и слично. каде треба да биде, кој треба да му подаде. за фудбалер кој сака да игра во први 11 на ливерпул (да заборавиме дека кошта 35 милиони) он е далку испод просек. на крај краева не е он крив - кени го донесе.
јас ама баш ништо не гледам во него, никаков квалитет. ниту некаква си идна икона на ливепул ниту потнцијал за такво нешто. тежок промашај, криво ми е, ама тоа е керол! луѓе колку утакмици ни се потребни за да воочиме дека некој играч залутал во фудбалот? не ме зезајте, 2 секудни не може да задржи топка во нозе. 2 секунди! никаков осет за позиционирање, голем снажен млад а го губи 9 од 10 дуели. прием никаков, да не зборам за пас со прв допир. шут? демек квалитет му е јакиот шут, шут што не сме го виделе да се деси.
кога џерард беше млад и имаше јак шут, паѓаа голови од 40 метри секоја втора утакмица.
нема брзина, има слаб врат за стрелање со глава, не е само да сконеш да те погоди топката!! доказ за тоа е ширер. треба да се има техника и со глава!...
АЈДЕ до утре вака можам да редам. не можам да го мразам керол бидејќи мислам дека толку му се можностите. просто и едноставно