Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби некоја желба ќе ти се исполни уште сега. Еве некои шпекулацииАбе не дека плукаме ама срамота е ова.
Кајт сезонава е изгубен Холанѓанец. Во просторот,времето и не знам во што уште. Ако вака продолжи до на лето ќе мора да му се заблагодариме за се досега и да го пратиме назад во Холандија.
Макси на лето исто така можи да се пакува. Нека поигра уште малку и толку е и од него. Истрошен е со него титула нема.
Не не не......Кајт сега продавање никако. Исто и Макси. Јас реков за на лето. Сега тука да си седат - продавање никако. А Кајт ни на лето не ми се даваМожеби некоја желба ќе ти се исполни уште сега. Еве некои шпекулации
Галатасарај го бара Кајт кој наводно сака да најде нов клуб за да игра на европско.
Претседателот на фулам кажал дека испратил понуда за Макси.
И Камоли е во Амстердам.
Видео од јутјуб знаеш колко релевантен извор е за тоа колко е добар еден играч?Дечки, мислам оти Де Јонг е решението на нашата неефикасност, еве видео кое покажува оти знае каде е голот
Се слагам со тебе оти Јутуб не е релевантен извор ама што знам некако ми се допагаат неговите движења без топка како и реализацијата, работите кои на Керол за жал многу му недостасуваатВидеа
Видео од јутјуб знаеш колко релевантен извор е за тоа колко е добар еден играч?
Еве јас мислам овој играч одлично би ни дошол видете колку е талентиран
Реално одгледај некоја утакмица на твенте и ќе видиш дали е добар Де Јонг.
А за напаѓачи од овие со кои не поврзуваат најмногу сакам да го видам Подолски во Ливерпул. Има 100 настапи за една одлична гермнаска репрезенатација, може да игра како крило и ова сезона барем според статистика е ѕвер.
Де Јонг е недокажан и холандска лига и не е некој релевантен фактор за напаѓачи. Па еден подпросечен напаѓач како Кежман има 100 гола од 120 настапи во холандска лига. Плус што спомна роземберг не ни треба уште еден Керол во тимот.
Бент е преценет како и повеќето англиски играчи посебно кога се зема предвид дека има 28 години, а и не знаеме како ќе се снајде во поголем клуб.
Јелавиќ - далеку е тој од таа класа играчи која ни треба. Толку е добар што не може да избори место и во хрватска репрезентација, а ние да го зимаме за главен напаѓач, не фала.
Сега сигурно некаде за роденденот ќе се начука па нема да можат 3 дена да го најдатСреќен нека му е 23тиот роденден на брачко Енди Керол. Да се надеваме дека после роденденов ќе покаже што знае и умее и понатаму ќе постигнува годишно голови колку што ќе полни години.![]()
Сега сигурно некаде за роденденот ќе се начука па нема да можат 3 дена да го најдат
Па можи и тоа е лекот. Да пробаме оти да неDec it! Тхат'с ит!
Уште тоа остана неиспробано. А да му речиме на Кени да го пушти Керол пијан да игра, а?![]()