- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
Rodgers has also stated that he wants someone with pace and goals to play on the left.
For that shit im talking about![]()
Кажи некој левак што би можеле да земеме.. не ми текнува на ниеден..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Rodgers has also stated that he wants someone with pace and goals to play on the left.
For that shit im talking about![]()
Кажи некој левак што би можеле да земеме.. не ми текнува на ниеден..
Иаме колку сакаш играчи шо играат лево. Ни фали десно шо ќе игра, по десната страна никад не праиме акции ебате, толку ли е тешко да се види...
, очигледно е од лани оти Роџерс сака да купи лево крило, специјално за Кутињо да игра полушпиц....секогаш кога се во игра Ален или Хендо, еден од нив игра лево (некорисни се таму и двајцата), само за да Кутињо игра низ средината.Иаме колку сакаш играчи шо играат лево. Ни фали десно шо ќе игра, по десната страна никад не праиме акции ебате, толку ли е тешко да се види...
Мое мислење е дека повеќето фанови тука имате ептен ниско мислење за Ливерпул моментално.
Со Кутињо, Суарез(ако остане) и Стариџ ќе го имаме можеби најјакиот напад у лигата. Хендерсон има голем напредок, истото го гледам и кај Ален. Реина имаше ужасна сезона и по негова вина загубивме доста поени минатата сезона. Мињоле тешко дека ќе може да биде полош од тоа. Имаме подобра клупа у споредба со минатата сезона. Е така, сега подигнете си ги критериумите малку, а не да ми пишувате 6 место![]()