Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Scouser88 и јас како тебе ептен сум и најаден на Арсенал. Ајде заедно ќе се обединиме и ќе бидеме посилни у хејтањето
Па кога ќе прочитам дека уште се надеваат на Суарез![]()
Џонсон, Енрике, Ален, Лукас, Даунинг.. се додека овие ќутуци играат па макар и само еден од нив да остани во прв тим, од нас ништо не бидува.
Го продадоја Шелви, а го остаја ќутукот Ален, да се врти како мува на лајно. И најмизерно ми е ко ќе прочитам кај шо ги правда некој трупциве од играчи, се движел добро без топка, па без топка и јас добро се движам..... Џонсон роварел, жими јајцава роварел три чисти нема од фудбал ќе дај некој добар гол еднаш на 3 месеци и така се ваѓа. Лукас, од трети обид само можи да одземи топка, првиот и вториот се пушта на празно, а во третиот му ја одзема со фаул.
Па тој самиот се надева дека Суарез ќе не напушти![]()
Хахахахах
само за арно нека е, штом сфаќаш дека ЛФЦ не се слаб тим![]()
И јас мислам дека ќе не напушти ама кога ќе прочитам дека ќе одел у Арсенал![]()
И дел од играчитеМоите забелешки увек биле кон менаџментот![]()
Реално и може да иде тамо,не гледам некој друг тим да е заинтересиран освен ако не чекаат на Ливерпул да му пукне филм па да го даде и за 30м у Реал или негде ПСЖ и таквите сличните на нив.Сите опции се отворени сеуште по мене.
На тие чии преземињата им почињаат на А![]()
Агер?
А Реина дрвото?![]()
Агер е исклучот а за Реина,Кајт слаба точка ми се како успеавме така лесно да ги дадеме..
а.
мислам дека играта треба да се врти околу кутињо..да му се даде целосна доверба и слобода
првите три утакмици ќе го одредат правецот на сезоната според мене. лани ако не се лажам имавме 1 бод од 9?