Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Добро е што дури и со втор (или комбиниран) состав, во сите пријателски до сега, играме конзистентно и со стил. Сеуште има пропусти но се гледа дека за една година сме напреднале светлосни години, и веќе имаме изградено свој идентитет кога станува збор за начинот на кој играме.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
The Uruguay forward will be made to train on his own as punishment for his attitude over the past fortnight following Liverpool's rejection of a £40million plus £1 bid from Arsenal.

Rodgers is furious with Suarez's behaviour and the 26-year-old will have to make a formal, public apology before he will be considered to play for Liverpool again.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
The Uruguay forward will be made to train on his own as punishment for his attitude over the past fortnight following Liverpool's rejection of a £40million plus £1 bid from Arsenal.

Rodgers is furious with Suarez's behaviour and the 26-year-old will have to make a formal, public apology before he will be considered to play for Liverpool again.
Нема заебанција со Бренди, само така за зубарот нека му покажат заби. In Brendan we trust. :cuc:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ај да си прашам и тука, има некоја информација за Агер или слабо?
Гледам нашиве пратиле понуда од 17 милиони, а као демек сте барале над 23.. има нешто точно у ова или само шпекулации? :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Лошо ја управувате ситуацијата со Суарез, само си ја влошувате позицијата.
После дешавките, интервјуата и изјавите деновиве, Суарез никогаш повеќе нема да заигра за Ливерпул. И тоа другите клубови го знаат и ве става во доста лоша преговарачка позиција.
Требаше да си ќутите, да се исценкате со клубот кој е спремен најмногу да понуди, да го продадете што побрзо за да имае време да го замените пред сезоната да почне.
Не го кажувам ова затоа што би му одговарало на Арсенал, го кажувам затоа што знам како е да се биде во ваква ситуација како клуб чиј најдобар играч сака да си замине по секоја цена. После ова, на крај ќе го изедете стапот.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ili ke dreme na klupa i nema da igra?!

A be, bespolezi. Ne moze da lae zubloto kako mu prdne na postoecki dogovor. Jebes klauzula koga e samo za da si razgovara.
Ili ke zatne zubalo ili se znajt, Rodzo ke go prati u banja

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
После дешавките, интервјуата и изјавите деновиве, Суарез никогаш повеќе нема да заигра за Ливерпул. И тоа другите клубови го знаат и ве става во доста лоша преговарачка позиција.
Требаше да си ќутите, да се исценкате со клубот кој е спремен најмногу да понуди, да го продадете што побрзо за да имае време да го замените пред сезоната да почне.
Не го кажувам ова затоа што би му одговарало на Арсенал, го кажувам затоа што знам како е да се биде во ваква ситуација како клуб чиј најдобар играч сака да си замине по секоја цена. После ова, на крај ќе го изедете стапот.

Зошто мислиш дека Суарез нема повторно да заигра за ЛФЦ?

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ај да си прашам и тука, има некоја информација за Агер или слабо?
Гледам нашиве пратиле понуда од 17 милиони, а као демек сте барале над 23.. има нешто точно у ова или само шпекулации? :)
Agger, после Gerrard, е најверниот играч кој го имаме во тимот така да многу не се надевајте... А и нема ништо од наша страна околу него, никакво инфо, ваљда само шпекулации. Плус што и ние бараме централен дефанзивец а не да го продаваме и единсвениот кој ни вреди во моментов...
"If we're talking about loyalty, he was one of the first players that I spoke to when I became the manager. At the time, there were a number of big clubs looking to sign Daniel. But he gave me his word that for as long as I wanted him to be at Liverpool, he would be at Liverpool. He has never swayed from that."

"He has an unswerving commitment to Liverpool which is so refreshing. His loyalty to the club is incredible."
- Brendan Rodgers

Ние сме свесни дека Suarez ќе си оди, но несакаме да го дадеме на тим од PL. А Suarez ако сака да го добие својот трансфер од соништата во Real Madrid, ќе мора малце да се помачи односно да игра на ниво, а тука е и FIFA WC 2014. Има уште 3 години од договорот во кој нема клаузула за откуп, ако се одлучи да тужи само ќе загуби на време и пак нема да го добие својот трансфер ова лето, значи контролата над овој трансфер е во рацете на клубот, барем овој трансфер период.

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
Запчето го пратиле у ќош а? :) фино, почнавме да заличуваме на клуб, да знаат дека и ние имаме заби :D лајк

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ако нешто добро управуваме, тоа е токму ситуацијата со Суарез. Алал да му е на Роџерс стварно.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
In Brendan we trust!
YNWA!!!

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

Kajgana Shop