Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако е она интервју каде го споменува Компани па потоа се надоврзува за Ливерпул тогаш тоа интервју и те како е старо....... Има еден месец!

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Reina, Johnson, Downing, Wisdom, Coates, Carragher, Lucas, Henderson, Shelvey, Coutinho, Sturridge

Колку има Sturridge сеа ? 12 гола во 15 наптревари или само 11 гола ?

Уште една победа и уште еден натпревар за мили убајни, стварно неверојатно како некои уште му ја немаат дадено поддршката на Роџерс (сигурен сум оти сега се малкумина)....

Стариџ и Кутињо какви две засилувања каква разлика се чувствува од полусезона наваму како од шала даваме голови и тоа и без Суарез....

70 гола дадени (22 повеќе од лани), и 43 примени (3 повеќе од лани), 6-7 бода повеќе од лани.....

Само ни фали уште константноста и 3-4 добри засилувања и ете сме во ЛШ наредна сезона....

Само ни фали уште константноста и 3-4 добри засилувања и ете сме во ЛШ наредна сезона....

На секој менаџер на ЛФЦ у последниве 20 години му фалело ова такада не е лесно да се добие:)

Дали тоа Стариџ е играч што најбрзо стигнал до 10 гола во тимот на Ливерпул?
Значи да не бевме ние... :D

На што ви личи обликот од чадот на сликата (од денес е)... Yep I know, all signs are there... Next season is ours... :D

Attachments

• BKFnEOkCYAEv-h1.jpg
    BKFnEOkCYAEv-h1.jpg
    75,1 KB · Прегледи: 32
Интересен меч беше денес. Со ваков комбиниран состав, кој што брои многу малце минути изиграни заедно, беше изненадувачко за мене со каква самодоверба сигурност и надмоќ бевме послужени.
Ме радува и тоа што се пробаа неколку шеми и претумбации, и повеќето од тимот релативно лесно се снајде со тоа. Ме радува и тоа што се постигнуваат голови од различни ситуации.

Тоа што пак ме загрижува е нерешителноста т.е несериозноста кога треба да се клај гол. Толку ноншалантно се однесуваат пред гол, што си возат со помислата дека `ако не оваа, наредна акција даваме гол`, притоа не мислат дека ако им закачат некој гол од контра или од set pieces, го ебат ежот, over and over again. Кога веќе спомнав set piece игра, мислам дека и тоа е ахиловата пета на овој тим(ова важи и за младинските категории).

Уште би додал збор-два за Кутињо и Стариџ. Кога го гледам овој самбава како си везе по терен, само едно ми зуи во позадина: its too good to be true. Неверојатно копиле е! Е за Данчо, гледам дека нема да бидам истомисленик со некој од вас. Од тоа што до сега го покажа, неоспорувајки му ја статистиката, мене ми се чини дека е некоја си копија од Суарез, создава можности за гол АМА нема егзекуција, троши многу шанси. Тоа напоменав и горе, често не чинеше гол. Себичноста на Суарез, се гледа и кај него. Денеска иако направи хет-трик јас не сум задоволен т.е разочаран од него. Имаше ситуација каде што двајца, мислам беа Џонџо и Кутињо, ги извиси, и уште пар ситуации.

На што ви личи обликот од чадот на сликата (од денес е)... Yep I know, all signs are there... Next season is ours... :D
Несакам да го кршам филмот, ама јас не приметувам нешто што е толки очигледно.:гик:

Е за Данчо, гледам дека нема да бидам истомисленик со некој од вас. Од тоа што до сега го покажа, неоспорувајки му ја статистиката, мене ми се чини дека е некоја си копија од Суарез, создава можности за гол АМА нема егзекуција, троши многу шанси. Тоа напоменав и горе, често не чинеше гол. Себичноста на Суарез, се гледа и кај него. Денеска иако направи хет-трик јас не сум задоволен т.е разочаран од него. Имаше ситуација каде што двајца, мислам беа Џонџо и Кутињо, ги извиси, и уште пар ситуации.

Несакам да го кршам филмот, ама јас не приметувам нешто што е толки очигледно.:гик:

Прв hat-trick му е на професионално ниво, затоа и настојуваше со третиот гол. Не велам дека не е себичен да не ме разбереш грешка, ама и креираше доста шанси за другите денес, посебно таа со пета за Borini. Исто и на претходните, имаше моменти на себичност но и асистираше на повеќе пати. Јас сум задоволен од неговата игра генерално иако на моменти ме фрустрира и претерува, а и сепак себичноста е особина на голем дел од подобрите напаѓачи.

Инаку за сликата, лево ако можеш да забележиш чадот има облик на Ливер-птицата... :D

Вака се осеќав кога прочитав дека Ериксен е пред потпишување со Дортмундft2e.gif

КУТИЊО, сонце мое, ѕвериште. Додека го имаме него, сеедно ми е дали Суарез ќе остане во Ливерпул :love::icon_lol:

Кутињо веќе ни е главен играч :cuc:

Тапа Роџерс, ги утна засилувањата, од прво до последно(n)

АЛЕН !!:)
--- надополнето: 13 мај 2013 во 01:01 ---
Него сеа Ериксен пропаѓа, Андервилд исто ваљда.. кој ќе зимаме ??
Некоја поасална шпекулација има ли?

Mozham da kazham samo chestitki za trenerot za transferite (Osven Andy). Kako shto pochnal i ako mu se dade doverba, ochekuvam da izgradi dosta dobar tim koj kje bide elegancija vo dvizhenje i kje igraat predobar fudbal za oko. Ovie napajdzachi sho gi ima Coutinho,Sturridge, i Suarez(ako ostani) ochekuvam od niv vgodina da pravat partal ! Vo pozadina so kapitenot, Shelvey i da se vrati dobriot Downing. Znachi dve/tri utakmici gi gledam i mislam deka vgodina bitkata za top4 kje bide ushte pointeresna vkluchuvajki gi i Liverpool! Samo napred ! Au che si go zaboraev i Stirling :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom