Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На сениорско ниво сами, на младинско кељавото копиле Бобан РајовичТехнички последниот гол (до сега) беше автогол на Џонс.
Така да сами си го пикнаа![]()
Официјално! Новиот домашен и голмански дрес на Ливерпул за сезоната 2013/14! Дефинитивно има подобрување од ланските, крагњата е значително скратена, а самиот дрес е постеснат во ширината што ќе им овозможи на играчите полесно движење при врнежливи услови. Кројот под рацете и преку грбот пак им овозможува полесно дишење преку просторот за освежување на областите од телото кои најчесто се вжештуваат. Од друга страна, во врска со бојата дресот останува традиционално црвен со помалку затемнети вертикални линии, па тоа комбинирано со белите детали ја разбиваат монотонијата која ја имаше ланскиот дрес. Инаку дресот е базиран на оние од 1983-84, сезоната на освојување на Лигата на Шампионите во Рим. Да се надеваме дека ќе постигнеме нов, значителен успех со овој дрес во претстојната сезона. YNWA!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poubav skauzerski dres od ovoj ... amin .... mnogu e jak ..
Znam de...Тоа ти е Адидас![]()
Тоа е, никој не совршен, па ни Роџерс
Да го земевме Мартинез сеа ќе испадневме али ФА куп барем ќе освоевме![]()
И ќе го купевме Бен Вотсон гарант за едно 15м пошто е играчина![]()
http://www.insidefutbol.com/2013/05...by-alderweireld-discusses-future-plans/85796/
Некако и за Алдервирелд беше убеден, исто како и за Шкртел, исто како и за Реина, исто како и за Суарез.![]()
Ова старо интервју е, прво излезе ова па после 2 дена излезе за трансферот во Рома..
Дај боже сите да останат али знаејќи ги Пул бар еден ќе продадат![]()