Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сеа шо е муабетов со Лига Европа? Има нешто можност за учество?Scouser88
Rodgers on LFC being in the Europa League via the Fair Play League - last week the media reported that Rodgers said he'd turn it down.
"I think I was asked the question last week and my reply was obviously meant as a joke, but it gets reportedly differently. We want to be in European football however it comes, but obviously we'd prefer to go down the football route.
"As a football club you have to accept the offer. I don't think it's something you can turn down if you get an opportunity to go into European football.
"The journey we had this year in the Europa League, all the players thoroughly enjoyed it. It was a great exercise for us. We were bitterly disappointed to go out. If we got the chance to do it again, for sure we would."
Доказ дека не треба на се да веруваш, односно да не веруваш на испревртени зборови.
Уште еден доказ дека само напаѓаш, односно дека го гледаш само црното![]()
Eh, da znaete kaj sum![]()
И сеа шо е муабетов со Лига Европа? Има нешто можност за учество?
Сега поубав е, а не како до пред некој ден "ладна" ја праеше![]()
- Заличе на маж и овој(Кутињо)
Ќе го сменам. Значи никој не спомна оти сакам да играме без Суарез ама и без негова замена, значи ова денеска не е мерило на тоа јас што го реков....И интересно ви е без Суарез? Пак да не ќе го мењате за 10 ко Стариџ и Кутињо?
И интересно ви е без Суарез? Пак да не ќе го мењате за 10 ко Стариџ и Кутињо?
Ќе те пријавам за офтопикТотално оф-топик: Кај ви отиде членот што го имаше Двејн Џонсон на аватар? Знам ептен ги сакаше тие tribal tattoos па пошто не знам кој беше не можам на профил да му пишам така да еве тука ако чита нека ја види тетоважава
![]()
--- надополнето: 6 мај 2013 во 17:52 ---
Тетоважва се правела 17 саата инаку.
А и така сезоанва ви е завршена така да може и за тетоважава да правиме муабет![]()
Тогаш тепавме, сеа не. Ова е исто ко тие шо коа ќе играме нерешено викаат "ај бар имавме посед на топка..."Барем со достинство го изигравме натпреварот, не како некој пи*иња што во немоќ гризат и гребат противнички играчи за разни делови од телото( уше, рака ....)