Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не велам оти треба без Суарез да играме, туку ако го продајме и со неговите пари купиме играчи како Стариџ и Кутињо, тогаш јас мислам оти уште подобри ќе бидиме, а секако најдобри ќе бидиме да остани 7мкава и вгодина и да купиме уште 2-3 како Стариџ и КутињоНЕ! Една утакмица без Суарез 6 гола сме дале, и ајде можеме без него. Не се дигајте у небо, у следниве 10 утакмици без него ќе не тресне некој убаво од земја и ќе се чешаме коа ќе нема кој да креира акции и да дава голови, па пак ќе плачете сите по него. Ги начекавме сеа бедни Њукасл, и ај демек бољи сме играле без него. Заминување на Суарез би значело 3 чекори наназад на клубот. Ова е ебан Ливерпул, не треба да го продаваме Суарез за да носиме други послаби играчи, треба да го задржиме и околу него да градиме тим со еднакво толку јаки играчи...
Нема да бидеме подобри никако без Суарез. Размисли бе само. Го имаш еден од најдобрите играчи на светов моментално, со квалитети кои секоја екипа би ги посакала. Како аналогно на тоа негово продавање би било добро за клубот? Никако. И 100 милиони да ни дадат, ние ко што сме паметни пола ќе ги дадеме на дрва недоделкани, пола ќе отидат за други ствари и пак Кончески ќе стане Ливерпул. Да се продадат Ферарито, Коатес, Дени Вилсон, Шкртел, Керол, Спиринг и Пачеко, плус Кара у пензија, на нивно место да се донесат некои од типот на Шоукрос и Сако за центар-бекови, некои добри, технички потковани крила и мало појачување на средината на позиција заден везен и уште некој за да се зголеми креативноста, Суарез останува и игра со поквалитетни играчи, така на коњ ќе бидеме. Лани одбраната ни беше 10/10, нападот срање. Сезонава обратно. Следната сезона ај да го продадеме Суарез и да ја ојачаме одбраната, пак нападот нема да ни чини и се така у недоглед. Суарез е најклучен играч, негово продавање би не направило mediocre club, не дека не тераме сеа натака ние. Мислам размисли, продавање на најдобриот играч и со тие пари земање повеќе понеквалитетни. За каков клуб е одлика тоа? Само на Њукасл им успеа, али еве види ги сеа кај се...Јас не велам оти треба без Суарез да играме, туку ако го продајме и со неговите пари купиме играчи како Стариџ и Кутињо, тогаш јас мислам оти уште подобри ќе бидиме, а секако најдобри ќе бидиме да остани 7мкава и вгодина и да купиме уште 2-3 како Стариџ и Кутињо
Јас не велам оти треба без Суарез да играме, туку ако го продајме и со неговите пари купиме играчи како Стариџ и Кутињо, тогаш јас мислам оти уште подобри ќе бидиме, а секако најдобри ќе бидиме да остани 7мкава и вгодина и да купиме уште 2-3 како Стариџ и Кутињо
Кутињо е цреп, 3 месеци е во Англија а збор не научил англиски. Ми делува ко да е со образование од 4-одделение
Ама па затоа за 3-4 години ќе биде најјак играч
Суарез подобар да не е со Англискиот,а трета година ќе му биде ??
Него Коатес види го звер, научил нешто од нешто![]()