Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ајде нека ви е честито победа, ми донесовте некоја паричка. Али највеќе го пишувам постов ради Коутињо. Ви реков уште дента кога потпиша дека е страшен играч само во Интер не можеше да дојде до израз поради стилот на играта на Интер. Тука далеку повеќе му одговара со соиграчи како Суарез, Стиви, Хендерсон, страшни техничари и одлични пасери. Многу ми е драго што детево се снаоѓа уште на почетокот, има многу потенцијал и може да биде мнооогу подобар.

Добро беше денеска, ама одбраната пак затаи..како и да е одличен кам бек, Кутињо е големо засилување за 8м е вистинска кражба, Хендо денеска беше феноменален како и цела средина наша....Одиме понатаму, да победиме колку шо можиме повеќе натпревари па ќе видиме кое место ќе сме на крај од сезона
Divider (y)

Кога Дивајдерот твори, не пишувајте, да видиме колкав пост може да склопи, оддеднаш :)
Da jajsh ti burek so pileski dziger!
Keneflarskiot internet me eba, uspori mamata nivna neotelska, inaku ke bese za sekoja akcija, promasuenje, pasovi...:):):)

More, tepavme i bez rakija:)
Kraj na mesec, platata ojdena, pa...ni benzin, ni rakija, treba da idam da zemam za slednata.

Ah kako ke kukame za onie bodovi so City, Arsenal, Soton, Vila itn.
Ah mamataaaa. Kikserska odbrana.
Mora da se najde resenie za kiksovite u odbrana.
Mora!!
Ajt, sea koncentracija za sledekjata.

More, tepavme i bez rakija:)
Kraj na mesec, platata ojdena, pa...ni benzin, ni rakija, treba da idam da zemam za slednata.

Иди земи си ракија и речи им да ја стават на мој рабуш.
Иначе што те немаше?! Да не беше на одмор у БАНгладеш? :icon_mrgr:
Зимај ракија под хитно и кажувај типови за у кладионица.

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/rodgers-he-can-be-like-giggs
Изјавата на Роџерс за Џерард, кој не ја прочитал нека ја прочита, го испофали капетанот и вели оти можел да игра и до 40....
"The one he cleared off the line, he was marking the space. He wasn't on the post - he was marking the space.
"You tell players, as soon as [the ball] goes over your head, get back inside the post in case it comes into that area. Nine times out of 10 players see the ball go over their heads and they don't go back in - but that's [Gerrard] showing his professionalism and responsibility to the team.
"He got himself in there and he ends up clearing the ball off the line. Неверојатно е како на 32 години игра со толкав жар, ентузијазам, незнам дали заприметивте во второ полувреме како се враќаше назад со шпринт, а плус под инјекции беше....THE ONE AND ONLY

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/rodgers-he-can-be-like-giggs
Изјавата на Роџерс за Џерард, кој не ја прочитал нека ја прочита, го испофали капетанот и вели оти можел да игра и до 40....
"The one he cleared off the line, he was marking the space. He wasn't on the post - he was marking the space.
"You tell players, as soon as [the ball] goes over your head, get back inside the post in case it comes into that area. Nine times out of 10 players see the ball go over their heads and they don't go back in - but that's [Gerrard] showing his professionalism and responsibility to the team.
"He got himself in there and he ends up clearing the ball off the line. Неверојатно е како на 32 години игра со толкав жар, ентузијазам, незнам дали заприметивте во второ полувреме како се враќаше назад со шпринт, а плус под инјекции беше....THE ONE AND ONLY
Golden head
526838_10151409651253953_834521337_n.jpg

Море Peja989 откако го стаив овој феноменов на аватар ми цркна компјутерот, мачката ми затрудне и девојка ми ми прекина. Никад, никад више! Таман на 2ри април добив нов и само што пројде полноќ дочекав да го сменам. Фуф...

А сеа добро ве најдов и вас :)

RickyLFC9 битно ти да си жив и здрав, се друго е минлива работа. Иначе, баш со the_kop те мислевме пред 2-3 дена, кај си заакал :D

Море Peja989 откако го стаив овој феноменов на аватар ми цркна компјутерот, мачката ми затрудне и девојка ми ми прекина. Никад, никад више! Таман на 2ри април добив нов и само што пројде полноќ дочекав да го сменам. Фуф...

А сеа добро ве најдов и вас :)
уште тера бе ? :icon_lol:

уште тера бе ? :icon_lol:
Тера, истера од дома нанадвор и сеа трудна е -.-
--- надополнето: 2 април 2013 во 01:31 ---
RickyLFC9 битно ти да си жив и здрав, се друго е минлива работа. Иначе, баш со the_kop те мислевме пред 2-3 дена, кај си заакал :D
Да бе сеа коа дојдов сите ме мислите. А пред тоа ни да се јавите ни да пишете...

Peja989 нели фудбал ќе игравме..ајде викендов да се организираме ако си за?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom