Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
мене па до негде ми е мило шо не дојде снајдер, некако не ми се веруваше дека би направил нешто кај нас. за кутињо повеќе ми се прај кеиф, особено заради то шо се работи за екстра класа играч, одличен дриблер и има осет за навремен пас и за гол. проблем е само шо е подложен на повреди.

П.С. Ќе си го прашам кога Баерн ќе фрли 40 мил фунти за играч.
javier-martinez-signs-fc-bayern-20120830-031621-601.jpg

:ROFLMAO: :D

Доколку Суарез замине на лето , претпоставувам дека тоа ќе биде во Реал , не верувам во Баерн .. не дека Баерн нема или не би сакал да даде 40М , но ги имаат Гомез , Манџукич , читам дека премногу се загреани за Нејмар кој изјавил дека сака да игра за Гвардиола .. сепак да се надеваме дека ќе остане кај нас иако за тоа сигурно ќе треба да се пласираме ЛШ .. а далеку сме 7 бода упм , или барем да се засилиме но со стварно добри фудбалери , искусни а не дечишта од 20год како Инс и сл. коа ќе видиш ..

Уште една работа не ми е јасна.

Како газдиве наши и сите тие паметњаковичи околу нив не знаат дека со влез во ЛШ ќе заработат еден тон пари (пошто нели се се врти околу тие зеленки доларчиња)

As of 2012–13, UEFA awards 2.1 million to each team in the play-off round. For reaching the group stage, UEFA awards a base fee of €8.6 million. A win in the group is awarded €1 million and a draw is worth €500,000. In addition, UEFA pays teams reaching the first knockout round €3.5 million, each quarter-finalist €3.9 million, €4.9 million for each semi-finalist, €6.5 million for the runners-up and €10.5 million for the winners.[50]
  • Playoffs: €2,100,000
  • Base fee for group stage: €8,600,000
  • Group match victory: €1,000,000
  • Group match draw: €500,000
  • Round of 16: €3,500,000
  • Quarter-finals: €3,900,000
  • Semi-finals: €4,900,000
  • Losing finalist: €6,500,000
  • Winning the Final: €10,500,000
Значи само со влез во ЛШ се добиваат 10.7м + ако поминат групи таа цифра ќе им стигне негде околу 20м..а кај се ТВ права а спонзори..
Мороните со една година играње во ЛШ ќе заработат за 2 летни траснфер периоди..
Очигледно не ја знаат поговорката фрли зад себе да најдеш пред себе..
Божем Американци бизнис знаеле,тутулебалиња за ништо не ги бива..

не се трескајте во гради и снајдер не е снајдер веќе.

кутињо и така и така со мислење занего сум али па за инс :eek: и зошто не земат лев бек до кога џонсон ке го дрвиме таму ....

Седум бода од 4то, четири од 5то и сме на изедначено бодови со помала гол разлика со Арсенал кои имаат утакмица мање а ја доигруваат задутре мислам. Сега му е мајката, можеби најбитната утакмица на сезоната ќе биде во следното коло од ПЛ.

Седум бода од 4то, четири од 5то и сме на изедначено бодови со помала гол разлика со Арсенал кои имаат утакмица мање а ја доигруваат задутре мислам. Сега му е мајката, можеби најбитната утакмица на сезоната ќе биде во следното коло од ПЛ.

Следните две ;)

Следните две ;)
Тачно дека и таа е битна, али ни приближно колку оваа. Меѓусебен дуел не само што може да ти помогне да се оддалечиш од противникот туку и мотивационо делува. Ако не тепаат Арсенал ќе не докрајчат и никад нема да ги стигнеме. Со Сити ако извадиме добар резултат тоа само ќе даде екстра мотивација.

Очекував ваква реплика. Дај друг, да те видам:D
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 03:38 ---
I Coutinho e jak kurac ebago...hmm

SI go prasam dali ke bi se snasol u Liverpool.

Nego, ona govedana ne uspeaja da mu zemat skalpot na Everton, ah mamata. Ajt, sledeKje sas Arsenal, da ja bide.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...letic-given-pitch-boost-fight-big-freeze.html
Како што очекував, натпреварот во Недела е неизвесен, заради замрзнатиот терен на Олдам
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 13:09 ---
http://www.liverpoolecho.co.uk/live...-agger-need-to-be-more-vocal-100252-32649877/
Се согласувам со Олдриџ.....Шкртел и Агер се одлични дефанзивци, одлично позиционирање, игра со глава, маркирање, затворање на противникот, но една работа ја немаат која Кара ја има, а тоа е да командуваат со одбраната, го немаат тоа лидерство кое го има Кара, и ќе мора на него да поработат малку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom