Divider
Seraphim
Kolede leeede padnaloo gredeee utepaloo (kenkator po izbor), (drug kenkator po izbor) go kvaciii,(prviot kenkator) se maciii so cetiri jajcaaaa, guskini satkiniii kolleeeedeeeeee!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само време , време , време .. у право се сите што не заебаваат.
еднаш кажав , само нешто можат да сменат навивачите во Англија, ние тука ништо. 21 година бе алооо , ама да време треба. секој тренер свои играчи своја филозофија , време на адаптација .. и што ако ништо не се оствари од сето тоа ( а така излева секогаш кај нас на крајот )? пак се одпочеток.
ме трогна со поракава...Прегледај го приврзокот 55760
Lepoto,
Среќен роденден, се најубаво, голем да растеш и сите желби да ти се исполнат.
Најди си клуб кај што ќе те почитуваат, ценат и сакаат, ќе те пуштаат да играш и каде што ќе го покажеш сиот твој раскошен талент за инат на сите кои мислат дека си just another average player.
Каде и да идеш, you'll have my support.
YNWA! My dear Andy.![]()
Ајре треба да се обеси а не да се смени.Јас би се дополнил и би кажал дека Иан Ајр е исто така доста слаб. Јас и него би го сменил. не може да се има јак тим со слав директор. Иан е премногу мек. Нас ни треба некоја зверка како Галиани, Бегестарјан, Гил...некој што си го знае бизнисот бе.
За вакви коментари ти мене еднаш ме нарече „пластичен фан“ во смисла „оди смени си го клубот“.
Ти, за кого си сега шо коментираш вака, за Сити?
Брендан е човекот седи сега.имав надеж у БР , немавме пораз неколку натпревари , добро игравме , со глупи судиски одлуки губевме поени .. ама гледам дека и надеж и се веќе отиде у курац .. заковани сме на 9то место. Јас на секоја победа на Ливерпул се радувам како мало дете ама само тоа ми остана изгледа , ни трофеј у скоро време ни ништо.