R
Rigel Kent
Гостин
Uste Downing i dojde krajot na svetot 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Седи сега за греота сме. Ако ја тепаме некако има да се смеам до утреАјде време е да се тресеме ко пичици шо излагаат у миничи на -10 низ град, само ние како алфа мажјаци со пиво пред ТВ.
Хендо почавме да го ругаме на форумов и се боље и боље играДај од утре Џерард и Стерлинг да ги фатиме малце па да дадат и тие некој гол
![]()
Ааа значи тоа била формулата што Allen игра толку добро...![]()
Нема за нас пенали. 29 утакмица во серија во која нема пенал. Во меѓувреме 4 пенали против нас.Zar ovde nemase penal?![]()
Јас уште мислам дека можете да завршите на топ4 на крај на сезона како и што реков на почеток на сезона.
Иначе кој со кој се кладеше од фан-клубов?Што беше кладбата?Дека ќе бидете 6 место до нова година?
Е толку беше. Сега со Вест Хем - стап
Ако тепаме еден стап за млатење само за тебе ќе се резервира...
А важи
Бич плијс................камениот![]()
Ќе се млатиш сам или ја да фатам да те млатам?![]()
Среќа па се погодија денес камењава. Кол освен оваа и со Јанг Бојс нема друга добра утакмица. Кога и да влезеше беше очај. Хендерсон година уназад е очај. Секое чудо за две утакмици. Уште викам дека треба да се ослободиме дури е време и на негово место да земиме некој црнец за деструктивецИ после Rodgers не знаел да ги погоди замените, немал поима од тактики и сл...![]()