Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ајде време е да се тресеме ко пичици шо излагаат у миничи на -10 низ град, само ние како алфа мажјаци со пиво пред ТВ.
Седи сега за греота сме. Ако ја тепаме некако има да се смеам до утре

Хендо почавме да го ругаме на форумов и се боље и боље игра:) Дај од утре Џерард и Стерлинг да ги фатиме малце па да дадат и тие некој гол:)

Хендо почавме да го ругаме на форумов и се боље и боље игра:) Дај од утре Џерард и Стерлинг да ги фатиме малце па да дадат и тие некој гол:)

Ааа значи тоа била формулата што Allen игра толку добро... :icon_lol:

Јас уште мислам дека можете да завршите на топ4 на крај на сезона како и што реков на почеток на сезона.
Иначе кој со кој се кладеше од фан-клубов?Што беше кладбата?Дека ќе бидете 6 место до нова година?

Zar ovde nemase penal? :eek:
Нема за нас пенали. 29 утакмица во серија во која нема пенал. Во меѓувреме 4 пенали против нас.
А сега за утакмицава малку. Го спасивме газот во гејчестерски стил па кој што сака нека кажи. Тргнавме добро си реков дека ќе ги скиниме ама потоа не напикаа в шише. Игравме лошо, многу лошо. Среќа па овие копуциве решија да ме демантираат и ја свртеа ама тоа не го менува фактот дека треба да си одат од тимот.
Реина беше ок
Агер и Шкртел исто
Енрике дури играше беше добар.
Глен ѕвер
Ален - ништо посебно. Не сум многу задоволен.
Џерард најслаб на утакмицава. Очај, мизерија
Лукас (y)
Хендерсон асистенција. Нека му се крева цената и во Јануари куферите
Кол - гол :D Исто нека му расти цената и куферите
Даунинг - не беше сјаен ама мислам дека можи да ни користи.
Шелви - има се за да биди голем играч освен она можеби и најважното - не знај да дај гол. Ја шутира топката како вистински бескичмењак. Како без душа. Од далеку вади силни удари ама внатре во 16ник не можи да ја дошутни. 5 гола сезонава што не е лошо со оглед на тоа што ќе си го зголемува бројот на погодоци ама досега со овие шанси требаше барем 10 да има дадено. Мора да го вежба шутот инаку ќе остани безкичмењак
Стерлинг - време му е за одмор. Лош беше денес. Настрана асистенцијата дечково е можеби и поголем бескичмењак од Шелви. Па како бе сине не можиш да дајш гол од прости ситуации??? Како?? :facepalm:
Се на се победивме и задоволен сум од тоа ама од играта и од залагањето на поединци никако. 4 бода до топ 4 ама ќе биди тешко. Фали карактер во тимов, победнички менталитет

Јас уште мислам дека можете да завршите на топ4 на крај на сезона како и што реков на почеток на сезона.
Иначе кој со кој се кладеше од фан-клубов?Што беше кладбата?Дека ќе бидете 6 место до нова година?

Jas bev toj....kladba so scouser 88

Е толку беше. Сега со Вест Хем - стап
Ако тепаме еден стап за млатење само за тебе ќе се резервира...
m_stick.jpg

Ќе се млатиш сам или ја да фатам да те млатам? :sneaky:

m_stick.jpg

Ќе се млатиш сам или ја да фатам да те млатам? :sneaky:
Бич плијс................камениот :icon_lol:
Со д коп ќе раскрстиме во Битола. Мора со Астон Вила да се собериме еднаш засекогаш. Да си почниме собири и овде
--- надополнето: 9 декември 2012 во 19:11 ---
И после Rodgers не знаел да ги погоди замените, немал поима од тактики и сл... (y)
Среќа па се погодија денес камењава. Кол освен оваа и со Јанг Бојс нема друга добра утакмица. Кога и да влезеше беше очај. Хендерсон година уназад е очај. Секое чудо за две утакмици. Уште викам дека треба да се ослободиме дури е време и на негово место да земиме некој црнец за деструктивец
--- надополнето: 9 декември 2012 во 19:13 ---
Инаку како што реков - ако ги тепаме Удинезе, Саутемптон и Вест Хем нема да го пцујам Роџерс до Февруари, т.е додека не купи играчи и да видиме како ќе оди работата со новите. Секако со уште еден мал додатен услов - да ја победиме Вила :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom